Vin Diesel a ajuns în Africa de Sud, pentru filmările Bloodshot

de Gloria Sauciuc în 5 Aug 2018
Filmările vor începe luni, 6 august, la Studiourile Cape Town

Vin Diesel se află în Africa de Sud, la Cape Town, pentru filmările noii sale producţii, Bloodshot. Starul din Fast and the Furious a îndrăgit oraşul de lângă Capul Bunei Speranţe, fapt confirmat de un selfie pe care și l-a făcut, cu  „Table Mountain” pe fundal. Actorul de 51 de ani a publicat pe Instagram acest selfie, scriind: „Table Mountain... o ţară frumoasă...vă iubesc”.

Conform publicației Omega Underground, filmările vor începe luni, 6 august, iar majoritatea scenelor vor fi filmate la Studiourile Cape Town.

Filmul este o adaptare după seria Valian Comics publicată în anii 1990.

În serie, Ray Garrison (sau Bloodshot) este un fost militar readus la viaţă cu ajutorul nano-tehnologiilor care îi şterg toate amintirile. Bloodshot are misiunea de a se răzbuna pe toţi cei care l-au făcut să devină un experiment ştiinţific.

Dave Wilson îşi face debutul cu acest film, iar Diesel joacă personajul principal. Din distribuţie mai fac parte Sam Heughan (Outlander), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Johannes Haukur Johannesson (Game of Thrones), Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes) şi Lamorne Morris (New Girl).

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, Bloodshot 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells