Villain-ul din No Time to Die, jucat de Rami Malek, este fost asasin al organizației SPECTRE

de Marina Florea în 29 Oct 2020
Dacă personajul lui Rami Malek va rămâne sau nu memorabil urmează să aflăm cel mai devreme pe 2 aprilie 2021

Personjul „tulburător” al lui Rami Malek din No Time to Die este un fost asasin al organizației SPECTRE, mărturisește actorul de origine egipteană în cadrul unui interviu cu publicația GQ. „Safin este o figură puternică în lumea terorismului”, mai declară Malek.

Organizația criminală SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) e o foarte veche cunoștință a MI6 și a dat multe bătăi de cap Agentului 007. SPECTRE e prezentă în istoria Bond chiar de la primul film, Dr. No (1962). Organizația apare, deasemenea, în From Russia with Love, Thunderball, On Her Majesty’s Secret Service și Diamonds Are Forever.

SPECTRE e un sindicat global al crimei și terorii

În nuvelele lui Ian Fleming, în structura de comandă SPECTRE intră 21 de indivizi, selectați din cele mai periculoase organizații criminale din lume: Gestapo, SMERSH (Serviciul Sovietic de Contraspionaj), Poliția Secretă a Mareșalului Iosif Broz Tito, Mafia Italiană, o organizație a traficanților internaționali de heroină și alții.

„Când mă gândesc la Safin, mă gândesc la cineva meticulos și calculat, și e ceva foarte înfiorător și tulburător la aceste trăsături. Safin e cineva care uneori îți dă senzația că ești urmărit, iar asta - din nou - este tulburător. Te face să îți pui la îndoială convingerile despre ce e bine și ce e rău”.

Dacă acest villain va rămâne sau nu memorabil urmează să aflăm cel mai devreme pe 2 aprilie 2021, când filmul are premiera pe marile noastre ecrane; asta dacă nu se va lansa mai repede, pe o platformă de streaming.

Exploreaza subiecte similare:

No Time to Die, Rami Malek

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 31 octombrie 2020 19:13
Daca si asta se poate numi actor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells