Viitorul proiect al lui Christopher Nolan - „un film cât trei filme”

de Cristina Grigore în 10 Apr 2019
Afirmaţia îi aparţine protagonistului peliculei, Robert Pattinson

Următorul proiect al lui Christopher Nolan, despre care s-a spus că va fi „un blockbuster inovator, de acţiune”, a fost descris recent şi de cel ales drept protagonist, actorul Robert Pattinson.

Starul filmelor Twilight, citat de independent.co.uk, a spus despre film că „este unul dintre cele mai nebuneşti lucruri pe care le-a văzut în ultimii ani” şi că „va fi un film cât trei filme”. Nu se ştie însă dacă  Pattinson s-a referit strict la durata peliculei – este totuşi destul de greu de crezut că aceasta va ajunge să aibă şase ore; varianta împărţirii acestuia în două părţi este mai plauzibilă.

Actorul a dezvăluit şi că, pentru citirea scenariului, cei de la Warner Bros. l-au „încuiat într-o cameră”, pentru ca niciun detaliu legat de acesta să nu ajungă la presă sau la public. O descriere incitantă vine însă din partea thehollywoodreporter.com, ce a numit proiectul „o aventură care te poartă pe tot Globul, ce se aseamănă pe alocuri cu Inception, însă implică continuumul spaţio-temporal”. Producţia filmului va începe în vară, iar lansarea este programată pentru iulie 2020.

Pattinson îşi promovează acum noul film, SF-ul High Life, ce se lansează în Statele Unite pe 12 aprilie. Alte două pelicule ce îl au în distribuţie se vor lansa anul acesta: horror-ul The Lighthouse, ale cărui filmări au fost atât de „dure”, a mărturisit actorul, încât aproape că l-a „luat la pumni pe regizor”, şi drama istorică The King, în care joacă alături de Timothée Chalamet.

Exploreaza subiecte similare:

Christopher Nolan, Robert Pattinson, High Life, Inception, Timothée Chalamet

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 aprilie 2019 11:09
Credeam că Nolan a făcut deja un asemenea film, și aici mă refer la ”Inception”... In altă ordine de idei, indiferent de ce va face Nolan pe viitor, sper sa fie mai reușit decât marele ”fâs” DUNKIRK. Părerea mea.
boghiu_andrei pe 10 aprilie 2019 18:17
Mereu ai pareri penibile:)) Nu stiu cum reusesti. ''Credeam că Nolan a făcut deja un asemenea film, și aici mă refer la ”Inception”...'' Nu mai are voie sa mai faca unu film de acest gen? Scrie undeva? Ar fi extraordinar daca noul film, ar fi asemanator cu Inception. Marele ''fas'' ? Dunkirk? E clar..Nu mai comenta degeaba, ca esti penibil. E parerea ta, dar trebuie sa vii cu argumente cand nu iti place un film. Nu esti in stare sa intelegi ce a vrut Nolan sa faca . Numesti asta un ''fas''. E un film experiment, un film care ne arata cum traiau oamenii in acele clipe, ce simteau..etc.
spartacus pe 10 aprilie 2019 20:03
Boghiului, ti-am mai spus, dar esti prea prost si ai mari probleme cu memoria, dar nu e bai, iti reamintesc: asta este o rubrică de COMENTARII. Caută si tu in DEX si vezi ce inseamnă, ok?... Pana atunci iti traduc eu pt ca esti prea prost si fudul de cap: înseamnă că ORICINE își poate da cu părerea despre orice subiect de aici, altfel autorii site-ului nu ar mai fi conceput această rubrică. Hai pa acum, deja mi-am pierdut prea mult timp cu tine!... :))))))))
AurelG pe 10 aprilie 2019 18:40
Christopher Nolan a experimentat mai tot timpul cu succes! Despre ce vorbim? El.este in regizor deschizător de idei, direcții, noi abordări și a captivat mai tot timpul publicul! Poate pentru unii este greu de înțeles mesajele și emoțiile filmelor sale și de aici se nasc polemici.
AurelG pe 10 aprilie 2019 18:42
Corectez: mesajele sunt greu de înțeles.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells