Viitorul Marvel: noutăţi despre Avengers, Black Panther şi Captain Marvel

de Ştefan Dobroiu în 25 Iul 2017
Dezvăluiri despre următoarele producţii Marvel

În fiecare an, evenimentul Comic Con atrage în oraşul american San Diego zeci de mii de fani ai blockbusterelor hollywoodiene, iar aceştia află la prima mână ce surprize îi aşteaptă pe marele ecran. Printre cele mai populare prezentări, pentru care fanii stau ore în şir la coadă, sunt cele ale filmelor din Universul Cinematografic Marvel. Iată mai jos cele mai interesante detalii despre viitorul Marvel.

Avengers: Infinity War
Filmul, considerat punct culminant al unui întreg deceniu de aventuri Marvel început în 2008 cu Iron Man, are două premise mai mult decât ofertante. Prima ar fi că Răzbunătorii sunt în conflict după finalul tensionat al Căpitanul America: Război civil, când Iron Man şi Căpitanul America se luptă pe viaţă şi pe moarte. Cu grupul dezbinat, omenirea este mai vulnerabilă ca niciodată. A doua este ameninţarea lui Thanos, care obţine toate Giuvaerurile Infinitului şi devine atotputernic. Trailerul arătat la Comic Con (şi care va fi făcut public cât de curând) conţine câteva imagini spectaculoase prin anvergură: una dintre ele ar fi distrugerea lunii de către invincibilul Thanos. Comentariile spectatorilor au etichetat trailerul drept cel mai dramatic, intens şi în acelaşi timp sumbru din istoria de zece ani a studiourilor Marvel.

Thor: Ragnarok
Ultimul film Marvel din 2017 (premiera pe 27 octombrie) ni-l arată pe Thor (Chris Hemsworth) înfruntând un adversar pe măsură, Hela, zeiţa morţii. Interpretată de Cate Blanchett, aceasta promite să devină unul dintre cei mai redutabili antagonişti din filmele Marvel (a căror mare problemă, de obicei, este chiar villain-ul neconvingător). Un alt mare atu al filmului îl reprezintă revenirea lui Loki (Tom Hiddleston), dar şi includerea în poveste a lui Hulk (Mark Ruffalo). Pe ecran va apărea şi Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Ca de obicei cu producţiile Marvel, a treia aventură (aproximativ) solo a lui Thor va dezvălui şi detalii despre alte episoade ale francizei.

Black Panther
Am vorbit deja pe larg despre filmul aşteptat în februarie. Prezentarea de la Comic Con a conţinut mai multe secvenţe noi, inclusiv un montaj mai elaborat al unei secvenţe din primul trailer, în care T’Challa (Chadwick Boseman), Okoye (Danai Gurira) şi Nakia (Lupita Nyong’o) se luptă cu răufăcători într-un cazinou sud-coreean. Cei de la slashfilm au comentat că modul cum este gândită secvenţa aduce aminte de filmele cu James Bond, doar că eroii din Black Panther sunt mult mai acrobatici decât agentul 007. O secvenţă în care T'Challa şi oponentul său, Erik Killmonger (Michael B. Jordan), se prăbuşesc în luptă în străfundurile unei mine sugerează că filmului nu-i vor lipsi confruntările spectaculoase. Iar faptul că o mare parte a acţiunii are loc în Wakanda promite un aspect complet diferit de cel al aventurilor de obicei urbane ale celorlalţi Răzbunători.

Captain Marvel
Aşteptat în martie 2019, Captain Marvel era cel mai misterios film Marvel aflat în pregătire, prezentarea sa la Comic Con dezvăluind o mulţime de detalii despre poveste. Cel mai surprinzător ar fi faptul că acţiunea are loc la începutul anilor '90, înainte de orice altă aventură din Universul Cinematografic Marvel. Un Nick Fury mai tânăr va apărea în film, interpretat de acelaşi Samuel L. Jackson, dar de această dată cu ochiul stâng nevătămat. O altă dezvăluire de proporţii este faptul că eroina interpretată de câştigătoarea premiului Oscar Brie Larson va înfrunta rasa Skrull, o prezenţă constantă în benzile desenate Marvel. Duşmani de moarte ai rasei Krull, cu care am făcut cunoştinţă în Gardienii galaxiei, extratereştrii Skrull îşi vor găsi cu siguranţă loc şi în alte filme Marvel.

Ant-Man and the Wasp
Aşteptat în iulie 2018, filmul va beneficia de prezenţa pe afiş a celebrei Michelle Pfeiffer, conform unui anunţ făcut la Comic Con. Antagonistul, Dr. Bill Foster, va fi interpretat de Laurence Fishburne. Regizorul Peyton Reed a declarat că sequelul nu va schimba tonul şi va rămâne fidel personajului său, Scott Lang (Paul Rudd), care nu este deloc sigur că vrea să fie un supererou de talia celorlalţi Răzbunători. Michael Douglas va reveni în rolul lui Hank Pym, iar Evangeline Lilly în cel al lui Hope, care va putea acum să arate ce poate ca The Wasp. Reed a mai spus că vom avea o nouă ocazie să explorăm tărâmul cuantic, unul dintre principalele puncte de atracţie ale filmului din 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Captain Marvel, Black Panther, Ant-Man and the Wasp, Thor: Ragnarok, iron man, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 26 iulie 2017 00:17
Mamma Mia!

Abia astept Black Panther in februarie (o sa incaseze destul de bine *$590-825*, aproape ca Wonder Woman, in special ca-n acea perioada n-are competitori buni cum a avut WW).

Apoi Razbunatorii 3, mai mult ca Liga Dreptatii din noiembrie.
La cat de asteptat este, sper sa obtina mai multi dolari decat Jurassic World ;)
Este clar, din 27 aprilie vor muri cativa din eroii nostri favoriti, damn.

cosmin742000 pe 27 iulie 2017 17:08
Sper ca aceasta companie care produce doar filme pentru inapoiati mintal sa dea faliment.Insa decervelatii sunt prea mult , sa speri ceva nu e un lucru sanatos, asa ca ma voi margini doar sa ma feresesc de astfel de mizerii
mihnea_aspru95 pe 4 august 2017 00:07
uite-l şi pe acest ciumpalac =)))
peter_ennis pe 20 august 2017 19:35
Ba nu mai vb urat de seriile astea sfinte pt copilasi de 12 - 17 ani ca fast and furious sau marvel ca riste sa fii numit nebun si batran
mihnea_aspru95 pe 22 februarie 2018 15:33
doi idioţi mai sus, dintre care unul e fan înrăit Drugapova.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells