Robert Pattinson nu înțelege aversiunea unei părți a publicului față de rolul său din Twilight

de Cristina Grigore în 23 Oct 2019
Partitura din celebra franciză a fost unul dintre motivele pentru care fanii Batman nu au agreat alegerea sa în viitoarele aventuri cinematografice ale Cavalerului Negru

Noul film Batman, în care Robert Pattinson va juca rolul titular, a atras multe comentarii pozitive din partea fanilor cu recentele nume celebre adăugate distribuției - Zoë Kravitz (Catwoman), Jeffrey Wright (Jim Gordon), Paul Dano (The Riddler) - însă la anunțul că va prelua mantia Cavalerului Negru, fostul star al lui Twilight nu s-a bucurat de aceeași simpatie.

Însă comentariile celor nemulțumiți de alegerea sa în rol nu au fost chiar atât de agresive precum cele care au urmat unor alte anunțuri recente (distribuția actriței de culoare Halle Bailey drept Ariel în viitorul live action Disney, de exemplu). Într-un interviu recent acordat publicației The New York Times, Pattinson a dezvăluit că se aștepta la o reacție mult mai dură („caustică”, după cum el însuși s-a exprimat) din partea fanilor, mai ales datorită asocierii numelui său cu cel al seriei Twilight.

Poate că m-am obișnuit eu cu abuzul verbal în tot acest timp. Cel puțin nu am primit amenințări cu moartea de această dată – asta-i de bine! Este amuzant că oamenii sunt încă foarte furioși în legătură cu Twilight. Nu am înțeles niciodată prea bine de ce”, a mărturisit el.

Făcut celebru de rolul vampirului Edward Cullen, actorul de 33 de ani și-a ales ulterior roluri tot mai variate și a avut interpretări apreciate în filme precum The Rover și Good Time. Anul trecut a jucat în SF-ul High Live, iar anul acesta poate fi văzut în drama cu accente horror The Lighthouse (cu un scor de 92% pe rottentomatoes.com) și drama istorică The King (în care joacă alături de Timothée Chalamet). Apare și în distribuția noului film al lui Christopher Nolan, Tenet.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, The Rover, Good Time, The Batman, The Lighthouse , Tenet, Christopher Nolan, Twilight, The King

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 23 octombrie 2019 17:12
Pattinson știe ca există oameni frustrați,(dar e logic că nu o poate spune) oameni care se urăsc pe ei și aleg să își desprindă ura pe care o au. Dar nu își aruncă frustrarea în aer, o aruncă înspre cei mai importanți, mai realizați decât ei, asta pentru că reușitele celor pe care ei ii detestă sunt otrăvitoare, sunt strălucitoare, înconjurate de pozitivitate. Nu le pasă lor deloc de ce filme a făcut Pattinson, dar au auzit ca Twilight e un film despre care lumea râde... Au găsit un început de discuție, un motiv.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells