Video - Ben Affleck încearcă să imite vocea de Batman a lui Christian Bale

de Cristina Grigore în 29 Mai 2017
Acţiunea starului face parte dintr-o campanie de caritate pentru copii săraci

Ben Affleck a apelat la umor pentru a promova o campanie de caritate. Strângerea de fonduri pentru evenimentul Red Nose Day – destinat ajutorării copiilor săraci din întreaga lume – a beneficiat de vocea lui Batman. Însă nu cel pe care îl întruchipează Ben Affleck, ci o altă versiune cinematografică populară a celebrului supererou. Actorul a imitat vocea de Batman a lui Christian Bale. Cu ce succes, vedeţi în clipul de mai jos.

De menţionat că Affleck va reveni în rolul lui Batman – după Batman v Superman: Dawn of Justice – în Justice League. În film, Bruce Wayne (Affleck) reia legătura cu Diana Prince (Gal Gadot) pentru a forma un grup care să lupte împotriva duşmanilor cu puteri supranaturale ai umanităţii.

Împreună, recrutează un grup divers şi puternic ce îi mai include pe Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) şi Flash (Ezra Miller). Filmul, ce va fi lansat în luna noiembrie, a fost regizat de Zack Snyder, care a predat, pe final, cârma producţiei lui Joss Whedon. Cineastul a dorit să se dedice familiei sale, puternic afectate de sinuciderea fiicei, Autumn Snyder, ce a avut loc în martie.

Se află în pregătire încă un film de sine stătător despre aventurile lui Batman, cu Affleck în rol central. Filmul va fi regizat de Matt Reeves (Let Me In, The Yards) şi i-a atras în distribuţie pe Joe Manganiello, Jeremy Irons şi J.K. Simmons. O dată de lansare nu a fost încă stabilită.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Christian Bale, Justice League, Gal Gadot, Jason Momoa, Ray Fisher, Ezra Miller, Zack Snyder, Joss Whedon, Matt Reeves, Joe Manganiello, Jeremy Irons, J.K. Simmons

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 29 mai 2017 11:32
Se pare ca Superman va fi inviat de Darkseid si va fi vilain in Justice League.. adica inca o tampenie din partea lui Zack Snyder.
camaleonii pe 29 mai 2017 12:59
tu abia acum ai aflat ca Superman apare in JL? :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells