Vești dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată: se va face un nou film Star Wars

de Gloria Sauciuc în 6 Mai 2020
Regizorul va fi Taika Waititi

Disney și Lucasfilm au confirmat oficial că Taika Waititi va semna regia unui nou film Star Wars, scrie movieweb.com. Nominalizata la Oscaruri Krysty Wilson-Cairns, scenarista pentru drama de război 1917, va semna și acest scenariu, în colaborare cu Waititi.

Waititi, deocamdată, nu a comentat subiectul, însă cel mai probabil va anunța ceva pe social media în curând.

Președintele Lucasfilm Kathleen Kennedy a pomenit mai mult de o dată că și-ar dori să colaboreze cu Waititi, deși acesta glumea despre cât de des regizorii de la Star Wars sunt înlocuiți. Deocamdată nu a fost anunțată vreo dată pentru proiectul Star Wars al lui Taika Waititi și nu este clar unde anume va fi plasată povestea în cronologia seriei de film. Totuși, cel mai probabil nu va avea loc între evenimentele din Skywalker Saga, de vreme ce Disney a încheiat-o anul trecut cu The Rise of Skywalker.

Se crede că noua serie va avea în centru noi povești și noi personaje, așa că vom vedea unele idei nou-nouțe create de Waititi. Taika Waititi a devenit cunscut cu Thor: Ragnarok și de atunci a luat un Oscar pentru Cel mai bun scenariu adaptat pentru dramedia Jojo Rabbit de anul trecut. Regizorul reușește să fie mereu ocupat și deja a filmat următorul său proiect despre fotbal Next Goal Wins, pregătindu-se de Thor: Love and Thunder care va ajunge în săli pe 11 februarie 2022. Astfel, va dura ceva până când va lucra în universul Star Wars, deși asta se va întâmpla cu siguranță.

Chiar dacă nu sunt cunoscute toate detaliile despre Star Wars marca Taika Waititi, cu siguranță filmul va fi impregnat de umorul regizorului. Chiar și atunci când a dus androidul IG-11 în Mandalorianul (foto), Waitit a reușit să-și facă personalitatea vizibilă, ceea ce a corespuns perfect cu stilul serialului, mai scrie movieweb.com. Pe lângă știrile referitoare la Waititi, Lucasfilm a mai anunțat că Leslye Headland dezvoltă un nou serial Star Wars pentru Disney+. Headland va semna scenariul, producția executivă și va fi showrunner pentru noul serial, conform site-ul oficial Star Wars.

Exploreaza subiecte similare:

Taika Waititi, Kathleen Kennedy, Krysty Wilson-Cairns

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 7 mai 2020 23:49
Pana acum a facut filme bune, sper sa vad in sfarsit un film Star Wars bun, nu porcariile create de Jar Jar Abrams.
Singurul film bun dintre cele noi a fost Rogue One, in rest niste tampenii fara nicio logica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells