Venom – debut record pe luna octombrie la box office-ul internațional

de Cristina Grigore în 8 Oct 2018
Producția a avut o lansare remarcabilă și în clasamentul nord-american - 80 milioane de dolari

Filmul Venom, cu Tom Hardy în rol central, una dintre cele mai așteptate producții ale anului, a luat cu asalt box office-ul în acest week-end și a atins cifre record pentru luna octombrie, atât pe teritoriul Statelor Unite, cât și internațional. Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula – lansată în 57 de țări – a obținut 80 milioane de dolari numai la debutul în SUA, global însumând 205,2 milioane.

Țara în care producția Sony a avut cele mai mari încasări a fost Coreea de Sud (16,4 milioane de dolari) – mai mult chiar decât încasările la debut de aici ale lui Captain America: The First Avenger, Justice League, Suicide Squad și Wonder Woman. Pe locul doi la cifra de lansare s-a situat Rusia (13,6 milioane de dolari).

Venom este unul dintre cei mai populari villaini din universul Spider-Man. A apărut prima dată în numărul 252 al revistei de benzi desenate The Amazing Spider-Man. În filmul Spider-Man 3 (2007), personajul a fost interpretat de Topher Grace.

O altă nouă intrare în topul cinci al filmelor cu cele mai mari încasări la box office din acest sfârșit de săptămână este A Star Is Born (Lady Gaga, Bradley Cooper), cu încasări de 41,2 milioane de dolari. Locul trei în clasament este ocupat de Smallfoot (14,9 milioane), urmat de Night School (12,2 milioane) și The House with a Clock in Its Walls (7,9 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Topher Grace, Venom, A Star Is Born, Smallfoot, Night School, The House with a Clock in its Walls, Lady Gaga, Bradley Cooper, Wonder Woman, Suicide Squad, Justice League, Captain America: The First Avenger

Alte știri din cinema

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Kevin Hart nu va mai prezenta Oscarurile din cauza unor remarci homofobe anterioare

Starul a refuzat cerinţa Academiei Americane de Film de a-şi cere scuze pentru comentariile controversate, însă a făcut acest gest după ce şi-a anunţat retragerea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells