Vedetele s-au întâlnit cu „Bunul Dinozaur”

de Cinemagia în 26 Nov 2015
„Bunul Dinozaur”/„The Good Dinosaur” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 27 noiembrie

De la celebrităţile care şi-au împrumutat vocile personajelor principale, în frunte cu Elena Lasconi şi Maria Radu, la vedetele Tily Niculae, Laura Gruia, Kinga Varga, Şerban Copoţ, Ana Maria Stănescu, Jessica Zamfir, Aleha Toncea, Alice Năstase-Buciuta, Marina Neagu şi Daniel Niţoiu, Raluca Ştirbeţ, Oana Coşbuc, Simona şi Rareş Dragomir, cu toţii au urmărit în avanpremieră, la Cinema City, mult-aşteptatul film „Bunul Dinozaur”, cea mai nouă animaţie Disney-Pixar.

Filmul „Bunul Dinozaur” porneşte de la următorul scenariu: cum ar fi fost dacă asteroidul care a transformat definitiv planeta noastră ar fi ratat Pământul, iar dinozaurii nu ar fi dispărut niciodată? Studiourile de animaţie Disney•Pixar vă poartă într-o călătorie epică în lumea dinozaurilor, unde un Apatosaurus numit Arlo leagă o prietenie neaşteptată cu un băiat pe nume Spot. În timp ce călătoresc printr-un peisaj aspru şi misterios, Arlo învaţă să-şi stăpânească fricile şi descoperă ceea ce este cu adevărat capabil să facă.

Filmul „Bunul Dinozaur / The Good Dinosaur” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 27 noiembrie 2015, fiind proiectat în format 3D, doar în variantă dublată.

Exploreaza subiecte similare:

The Good Dinosaur, Elena Lasconi, Maria Radu, Şerban Copoţ, Marina Neagu, Rares Dragomir

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells