Vara de 10 la Cineplexx

de Cinemagia în 14 Iul 2022
Comedii romantice, drame sau aventuri, Cineplexx are pregătit câte ceva pentru toți pasionații de filme

După succesul înregistrat de Ziua Copilului cu o campanie dedicată „1 Iunie de 10”, Cineplexx revine cu promoția de 10 lei pe bilet, iar de această dată include atât filme pentru copii cât și titluri dedicate adolescenților și adulților pentru o „VARĂ DE 10” la cinema! Timp de 10 săptămâni, între 1 iulie - 8 septembrie, cinefilii mici și mari vor putea revedea cele mai bune filme ale anului la un super preț unic.

În cea mai toridă perioadă a anului, numeroase filme de box office la 10 lei, sălile de cinema mereu răcoroase și popcornul îmbietor vor fi premisele unei inegalabile experiențe de vizionare la cinema pentru toți cei care vor căuta divertismentul la adăpost de căldura de afară.

Fie că sunt comedii romantice, drame sau aventuri, Cineplexx are pregătit câte ceva pentru toți pasionații de filme în cele cinci multiplexuri ale sale: Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Iată câteva dintre cele mai cunoscute titluri care vor reveni pe marele ecran: Mărită-te cu mine, Ambulanța: Salvare contracronometru, Orașul pierdut, Dog. Un câine de legendă, Venom: Să fie carnagiu, Uncharted, Moarte pe Nil, seria After și multe altele. Împreună cu acestea, copiii vor avea șansa de a se bucura și de câteva animații colorate și amuzante precum: Băieții răi, Sing 2, Fabrica de vise, Înimă de foc: Neînfricata, Encanto, Ron o ia razna, Sonic the Hedgehog 2, Luca.

Programul complet al cinematografelor, detalii despre campania Vara de 10 și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja cinci locații - Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Exploreaza subiecte similare:

Marry Me, Ambulance, The Lost City, Dog, Venom: Let There Be Carnage, Uncharted, Death on the Nile, The Bad Guys, Sing 2, Dreambuilders, Fireheart, Encanto, Ron's Gone Wrong, Sonic the Hedgehog 2, Luca

Alte știri din cinema

Bosch: crimele din orașul străinilor

Inspirat din romanele celebrului scriitor Michael Connelly, serialul Bosch poate fi urmărit din 27 martie, pe AXN. Iată cinci motive pentru care îl recomandăm:

Discovery aduce un documentar unic: Bear Grylls și Președintele Zelenski: Zona de război

Pe 26 martie, de la ora 22:00, doar la Discovery Channel

Jack Farthing într-un interviu exclusiv despre Rain Dogs, care a debutat recent pe HBO Max

Serialul este fix despre acei oameni care nu sunt stereotipuri, oameni care nu pot fi incluși într-o categorie

Se lucrează la un serial Gattaca. Este în faza de dezvoltare la Showtime

Serialul va fi semnat de cei care au creat hit-ul Homeland

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells