Valentina Pelinel lasa podiumul pentru marele ecran

15 Aug 2007
Valentina Pelinel lasa podiumul pentru marele ecran

Dupa ce si-a obisnuit publicul cu aparitiile ei din cele mai cunoscute reviste de moda, Valentina Pelinel le pregateste o noua surpriza admiratorilor sai, pe care din 31 august ii asteapta in cinematografe, unde va putea fi urmarita in rolul sau de debut din filmulDupa EA”. In regia Cristinei Ionescu, filmul “Dupa EA” marcheaza debutul cinematografic al celebrului fotomodel Valentina Pelinel, alaturi de: Dragos Bucur, Anca Florea, Victor Rebengiuc, Dana Nalbaru si Mimi Branescu.

“Rolul meu este acela de femeie-obsesie – o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebuna si despre care nu poti spune sigur daca exista in realitate sau doar in imaginatia lui”, declara incantata Valentina despre rolul care va marca debutul sau cinematografic.

Produs de Temple Film si Media Pro Pictures, filmul Dupa EA spune povestea lui Stefan Robescu, un barbat de succes, cu o cariera promitatoare si o viata de familie fericita. « O viata de premiant silitor », cum il tachineaza prietenii. Ce altceva si-ar mai putea dori? Un incident aparent banal ii schimba insa cu totul viata si il arunca intr-o obsesie din care nu se mai poate salva.

Daca acum 10 ani Valentina Pelinel era aleasa castigatoarea concursului Top Model Romania, pana in prezent celebrul fotomodel a cucerit America atat datorita numeroaselor sale colaborari cu cei mai cunoscuti designeri din bransa cat si prin intermediul numeroaselor reclame in care a aparut. Din 31 august, Valentina Pelinel isi asteapta fanii in cinematografe, pentru a viziona in premiera filmul sau de debut, “Dupa EA”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells