Va încetini ritmul în care vor fi lansate filmele Star Wars

de Cristina Grigore în 21 Sep 2018
Preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, regretă decizia de a scoate câte un film pe an

Într-un interviu acordat TheHollywoodReporter.com, preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, a spus că va fi încetinit ritmul în care vor ajunge pe marile ecrane filmele Star Wars, dar și că decizia de a scoate câte un film pe an i-a aparținut.

„Eu am stabilit orarul strâns al lansărilor Star Wars şi acum, privind retrospectiv, cred că am făcut o greşeală – mă consider vinovat – a fost un pic prea mult şi prea repede. Da, o vom lua mai uşor, dar asta nu înseamnă că nu vom mai face filme. J.J. Abrams este ocupat cu Episode IX. Avem câteva vedete pe partea de creaţie, precum creatorii Game of Thrones, David Benioff şi D.B. Weiss, care dezvoltă propria lor saga… subiect pe care nu prea l-am atins până acum. Ne aflăm în acel punct în care sutem gata să decidem ce se va întâmpla cu franciza după Abrams. Cred însă că vom fi ceva mai atenţi la cât de multe filme vom face şi la cât de des le vom lansa”, a explicat Iger.

Solo: A Star Wars Story a fost lansat în luna mai a acestui an şi a avut încasări de 392 milioane de dolari internaţional, o cifră considerată nesatisfăcătoare pentru o franciză atât de populară şi de longevivă.  

Exploreaza subiecte similare:

J.J. Abrams, Game of Thrones, Solo: A Star Wars Story, Star Wars: Episode IX

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 septembrie 2018 12:21
Prea tarziu, idiots, prea tarziu! Acum culegeți ”laurii” prostiei voastre!...
ishmael pe 21 septembrie 2018 13:01
amuzant ca la primul esec schimba strategia, asta desi filmele precedente au fost succese. nu poti livra non-stop numai filme cu incasari peste 1 mld
carmen_angelus_romila pe 21 septembrie 2018 18:54
Pe noi, fanii inflacarati ai acestei serii fabuloase, nu a facut decat sa ne bucure si satisfaca pe deplin, prima varianta, dar iata ca mai pot interveni si schimbari in acest sens...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells