Va fi ecranizată şi Armada, a doua carte a autorului romanului Ready Player One

de Cristina Grigore în 4 Apr 2018
Numele lui Ernest Cline a devenit cunoscut în toată lumea după ce romanul său, Ready Player One, a fost transformat în film de Steven Spielberg

Ecranizarea lui Ready Player One a făcut celebru în toată lumea numele autorului (şi scenaristului) american Ernest Cline. Succesul peliculei regizate de Steven Spielberg a readus în atenţia producătorilor şi cel de-al doilea roman al său, Armada, pentru care existau intenţii de ecranizare încă dinainte de publicare (2015).

Potrivit TheHollywoodReporter.com, drepturile de producţie au fost achiziţionate de Studiourile Universal, ce au accelerat acum proiectul şi l-au angajat ca scenarist pe Dan Mazeau (Wrath of the Titans).

Armada are în centru un gamer, care asistă cu uimire la sosirea unei nave spaţiale similare cu cea din Armed Flight Simulator, un joc pe care îl stăpânește perfect. Exact ca în jocul video, nava va oferi ajutorul necesar apărării Terrei de o invazie extraterestră. Soarta planetei depinde acum de o legiune de gameri, ce trebuie să conducă nobila flotă împotriva invadatorilor.

Ca şi Ready Player One, Amada este „plină de referinţe la cultura pop", dar şi la „clasici ai literaturii SF”. Entertainment Weekly o numeşte, de asemenea,  „o poveste palpitantă despre maturizare”.

Exploreaza subiecte similare:

Ready Player One, Wrath of the Titans, Dan Mazeau, Steven Spielberg

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 09:51
Iarasi marele maestru, regizorul Steven Spielberg la conducerea unui nou film si care cu siguranta va atrage de partea sa, o sumedenie deovatii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells