Va exista şi o supereroină Marvel cu origini arabe, spune Kevin Feige

de Cristina Grigore în 15 Mai 2018
Universul Cinematografic Marvel pare că va include personaje tot mai variate şi îşi asigură astfel un public tot mai numeros

Succesul şi anvergura aventurilor cinematografice Marvel au atins un nivel neaşteptat odată cu evenimentele din Avengers: Infinity War, însă acestea, cu tot dramatismul lor, nu vor pune frână expansiunii universului inspirat din benzile desenate.

După încleştarea spectaculoasă cu Thanos – din care nu lipseşte eroul de culoare Black Panther şi o mulţme de eroine -  urmează să ajungă pe marile ecrane  Ant-Man and the Wasp şi Captain Marvel, eroina acestuia din urmă fiind considerată chiar una dintre cele mai puternice forţe din Univers. Kevin Feige a menţionat însă că ce urmează după Războiul Infinitului va fi radical diferit, iar recenta sa declaraţie, oferită în cadrul unui interviu pentru divizia arabă a BBC, întăreşte acest lucru.

„Lucrăm acum la Captain Marvel. Se filmează chiar în aceste zile, cu Brie Larson în rol central. Miss Marvel, încă un personaj din benzile desenate, eroina musulmană ce o are ca sursă de inspiraţie pe Captain Marvel, are, cumva, drumul către marele ecran asigurat. Avem planuri pentru ea odată ce o vom prezenta lumii pe Captain Marvel”, a spus preşedintele Marvel.

Eroina de care vorbeşte Feige este identificată în benzile desenate drept Khamala Khan, o tânără din New Jersey cu origini pakistaneze, care mestecă gumă şi poartă un costum diferit, fără piese ultra mulate pe corp şi decolteu uriaş. O eroină de origine arabă ar fi cu siguranţă o completare inteligentă a UCM, în condiţiile în care Arabia Saudită şi-a deschis recent primul său multiplex, oferind astfel o nouă piaţă de cucerit gigantului Disney/Marvel. Rămâne însă de văzut când şi în ce mod va fi introdusă Miss Marvel în, aparent nelimitatul, Univers Cinematografic Marvel.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Brie Larson, Kevin Feige, Captain Marvel, Ant-Man and the Wasp

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 15 mai 2018 17:03
Cel mai bine ar face filmul cu acțiunea desfasurandu-se in Vestul Europei, iar super-araboaica sa poarte o centura, cuțit și grenada.
boghiu_andrei pe 15 mai 2018 18:28
Sa se faca si cu o fata din Romania daca tot au inceput:))Sa se numeasca Mamaliga A Sarmalei :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells