Va exista şi o supereroină Marvel cu origini arabe, spune Kevin Feige

de Cristina Grigore în 15 Mai 2018
Universul Cinematografic Marvel pare că va include personaje tot mai variate şi îşi asigură astfel un public tot mai numeros

Succesul şi anvergura aventurilor cinematografice Marvel au atins un nivel neaşteptat odată cu evenimentele din Avengers: Infinity War, însă acestea, cu tot dramatismul lor, nu vor pune frână expansiunii universului inspirat din benzile desenate.

După încleştarea spectaculoasă cu Thanos – din care nu lipseşte eroul de culoare Black Panther şi o mulţme de eroine -  urmează să ajungă pe marile ecrane  Ant-Man and the Wasp şi Captain Marvel, eroina acestuia din urmă fiind considerată chiar una dintre cele mai puternice forţe din Univers. Kevin Feige a menţionat însă că ce urmează după Războiul Infinitului va fi radical diferit, iar recenta sa declaraţie, oferită în cadrul unui interviu pentru divizia arabă a BBC, întăreşte acest lucru.

„Lucrăm acum la Captain Marvel. Se filmează chiar în aceste zile, cu Brie Larson în rol central. Miss Marvel, încă un personaj din benzile desenate, eroina musulmană ce o are ca sursă de inspiraţie pe Captain Marvel, are, cumva, drumul către marele ecran asigurat. Avem planuri pentru ea odată ce o vom prezenta lumii pe Captain Marvel”, a spus preşedintele Marvel.

Eroina de care vorbeşte Feige este identificată în benzile desenate drept Khamala Khan, o tânără din New Jersey cu origini pakistaneze, care mestecă gumă şi poartă un costum diferit, fără piese ultra mulate pe corp şi decolteu uriaş. O eroină de origine arabă ar fi cu siguranţă o completare inteligentă a UCM, în condiţiile în care Arabia Saudită şi-a deschis recent primul său multiplex, oferind astfel o nouă piaţă de cucerit gigantului Disney/Marvel. Rămâne însă de văzut când şi în ce mod va fi introdusă Miss Marvel în, aparent nelimitatul, Univers Cinematografic Marvel.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Brie Larson, Kevin Feige, Captain Marvel, Ant-Man and the Wasp

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 15 mai 2018 17:03
Cel mai bine ar face filmul cu acțiunea desfasurandu-se in Vestul Europei, iar super-araboaica sa poarte o centura, cuțit și grenada.
boghiu_andrei pe 15 mai 2018 18:28
Sa se faca si cu o fata din Romania daca tot au inceput:))Sa se numeasca Mamaliga A Sarmalei :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells