Va exista și Baby Driver 2, dă asigurări protagonistul Ansel Elgort

de Cristina Grigore în 31 Iul 2019
Ansel Elgort filmează acum remake-ul celebrului musical din 1957 West Side Story, în regia lui Steven Spielberg

Succesul din 2017 al lui Edgar Wright - ce a obținut 225 milioane de dolari internațional la un buget de 34 milioane – are mari șanse să revină pe marele ecran. Cineastul a declarat cu ceva timp în urmă că este dornic să revină la cârma unei continuări, însă protagonistul filmului, actorul Ansel Elgort, a ținut să confirme recent că Baby Driver 2 este sigur în pregătire.

Într-un interviu acordat MTV, starul de 25 de ani a declarat că a citit deja scenariul sequel-ului și este convins că va relua curând partitura lui Baby - acțiunea se va desfășura, cel mai probabil, la distanță de câțiva ani de cea a primului film, când Baby se va vedea în libertate. O dată de începere a filmărilor nu a putut fi însă oferită deocamdată, căci Wright filmează acum Last Night in Soho, un thriller horror cu actrița din Morgan, Split și Glass – Anya Taylor-Joy.

Baby Driver îl are în centru pe tânărul Baby, un șofer al infractorilor cu un talent inedit. Acela de a-și calcula rutele de fugă după lungimea și ritmul pieselor favorite, ce-i răsună în căști. Când o întâlnește pe fata visurilor sale (Lily James), Baby caută să lase în urmă viața de fărădelegi și să-și asigure o retragere fără probleme. Însă o lovitură pe care este forțat să o dea pentru un lider de clan (Kevin Spacey) iese prost, lucru ce ajunge să-i amenințe iubirea, libertatea, chiar viața.

Pe Ansel Elgort îl vom putea vedea și în relansarea celebrului musical original de pe Broadway, din 1957, West Side Story. În regia lui Steven Spielberg, filmul se va lansa pe 18 decembrie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Edgar Wright, Ansel Elgort, Baby Driver, Lily James, Steven Spielberg

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells