Va apărea Darth Vader în Star Wars: Rogue One?

de Cristina Grigore în 18 Mai 2016
Un catalog în care este prezentată povestea în imagini a filmului, ce urmează a fi lansat, are răspunsul

Inspirat din universul Star Wars, Rogue One ne păstrează interesul legat de relansata franciză până la noul episod al acesteia, ce urmează să apară în decembrie 2017. Pe lângă noile personaje ce vor intra în scenă, fanii se aşteaptă să vadă o figură familiară, cea a lui Darth Vader.

Speculaţiile legate de apariţia lui în spinoff s-au înmulţit în ultima vreme, însă cei de la makingstarwars.net au găsit dovada clară a prezenţei acestuia în Rogue One graţie viitorului catalog Edelweiss – Rogue One: A Star Wars Story: The Official Visual Story Guide (încă nelansat, oferă informaţii despre personaje, nave, cu schiţe şi descrieri).

Chiar dacă trailer-ul filmului nu oferă niciun indiciu referitor la prezenţa lui Darth Vader în poveste, iată că într-una din imaginile din catalog el apare în prim-plan, flancat de cele două tabere – protagonista Jyn Erso (Felicity Jones) se distinge în cea a rebelilor porniţi să fure planurile Stelei Morţii, de cealaltă parte aflându-se, în mijlocul startrooperilor, Director Krennic (Ben Mendelsohn). Iese in evidenţă şi droidul The Enforcer, alături de alte trei creaturi extraterestre ce nu au fost până acum introduse în imaginile prezentate online.

Darth Vader şi James Earl Jones (prezenţă şi voce) l-au adus la viaţă pe Darth Vader în majoritatea filmelor Star Wars.

Rogue One: A Star Wars Story va ajunge în cinematografele noastre pe 16 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Rogue One: A Star Wars Story, James Earl Jones

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DarkRazor pe 19 mai 2016 21:52
Va spun sincer, va fi la fel de supraapreciat din cauza acelui fan base pe care il are seria. Inca odata, The Force Awakens nu a fost asa bun pe cat crede lumea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells