Universal va cheltui 200 de milioane de dolari pentru a-l filma pe Tom Cruise în spațiu

de Daniel Dumitrescu în 31 Iul 2020
Tom Cruise va filma în spațiu pentru următorul său film, primul din istoria Hollywood-ului care va include scene realizate în afara planetei. Banii sunt deja pregatiti.

Studiourile Universal vor asigura un buget pe măsură pentru acest proiect ambițios: 200 de milioane de dolari este suma pe care Cruise, regizorul Doug Liman și producătorii Christopher McQuarrie și PJ van Sandwijk o vor avea la dispoziție.

Sunt șanse mari ca bugetul alocat să fie depășit, întrucât este vorba de o premieră și nu există un precedent care să ajute la estimarea mai precisă a costurilor, scrie GameSpot.

Elon Musk și compania sa, SpaceX, vor colabora la acest lungmetraj, al cărui scenariu nu a fost încă scris, pentru a-l ajuta pe Tom Cruise să filmeze în spațiu.

Sunt șanse mari ca bugetul alocat să fie depășit, întrucât este vorba de o premieră și nu există un precedent care să ajute la conturarea cât mai precisă a costurilor.

Tom Cruise a mai lucrat cu Liman la Edge of Tomorrow si American Made. A regizat ultimele două filme din seria Misiune imposibilă. Starul se descurca foarte bine în scenele de acțiune care includ secvențe de zbor, după cum s-a putut vedeea în Top Gun și în celebra scena în care stă prins de un avion care decolează, în Mission: Impossible - Rogue Nation.

 

Misiune Imposibilă s-a dovedit, în mod ironic, aproape imposibilă, la propriu. Tom Cruise mai are de lucru la două lungmetraje din această serie înainte de a părăsi Terra și a filma în spațiu, insă filmările pentru producțiile Mission: Impossible 7 si 8 au fost oprite din cauza pandemiei de COVID-19. Reluarea producției a fost programată pentru sfârșitul lunii iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Mission: Impossible, Edge of Tomorrow, American Made, Top Gun

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 3 august 2020 17:48
va fi destul de dificil sa se faca filmari in spatiu dar ....na , vedem ce iese :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells