Un ziarist a căutat în jurnalul personal al lui Woody Allen și a descoperit că actorul era obsedat de fetele tinere

de Gloria Sauciuc în 7 Ian 2018
Richard Morgan a citit 56 de jurnale scrise de Woody Allen și a găsit unele concluzii destul de controversate

Odată cu valul de acuzații din ultima vreme cu privire la abuzuri sexuale și hărțuire sexuală, publicul a văzut cum în Statele Unite bărbați din poziții de putere au fost dați jos de pe piedestal. E vorba de Harvey Weinstein, Louis C.K., Brett Ratner, Matt Lauer, și alte figuri care pe drept cuvânt și-au pierdut poziția și reputația din cauza acestui gen de acțiuni.

Încă o persoană celebră de la Hollywood a avut acest comportament și ar trebui tras la răspundere, scrie The Washington Post. Anume Woody Allen, care a fost acuzat că și-ar fi molestat propria fiică adoptivă. Regizorul încă face filme și primește elogii ale criticii.

Richard Morgan a citit 56 de jurnale scrise de Woody Allen și a găsit unele concluzii destul de controversate. Citind arhiva lui Allen, aflată la Universitatea Princeton, Morgan și-a publicat concluziile în The Washington Post pe 4 ianuarie.

Ceea ce reiese este obsesia lui Allen pentru femeile tinere, tratându-le ca trofee. Morgan dă acest exemplu ca fiind repetitiv în scrierile lui Allen. Într-o povestire scurtă, Allen ar fi scris: „Dintre toți oamenii celebri care au trăit vreodată, cel care mi-ar fi plăcut cel mai mult să fiu a fost Socrate. Nu doar pentru că a fost un gânditor ieșit din comun, dar și pentru că am avut și eu gânduri la fel de profunde, deși ale mele se învârteau iremediabil în jurul unor chelnerițe de optsprezece ani purtând eventual cătușe din frânghie”.

Desigur, este o preferință proprie a lui Allen referitoare la femei, însă în opinia ziaristului înclinația regizorului este semnul unei probleme mai mari și a unei înclinații cum că valoarea unei femei este determinată mai presus de orice de cât și ce oferă unui bărbat. Iar accentul pe femeile foarte tinere este îngrijorător: „Este vorba de un bărbat care, la 43 de ani, a sărutat-o pe Marie Hemingway, pe atunci de 16 ani”...

Este interesant de văzut dacă articolul lui Morgan îi va influența pe fanii lui Woody Allen. Regizorul însuși a avertizat împotriva „vânătorilor de vrăjitoare”, pe care o anticipa că va erupe după scandalul Harvey Weinstein.

Exploreaza subiecte similare:

Woody Allen, Harvey Weinstein, Brett Ratner, Matt Lauer, Louis C.K.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 8 ianuarie 2018 12:38
Deci jurnalul lui Woody Allen e accesibil tuturor? Ciudat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells