Un univers nou-creat, uimitor, în primul trailer pentru animația Elemental

de Gloria Sauciuc în 23 Nov 2022
Urmează să aibă premiera la noi pe 16 iunie 2023

Primul teaser-trailer pentru Elemental, singura premieră a lui Pixar programată pentru 2023, a fost dat publicității, uimându-ne cu multa imaginație de care dă dovadă și cu un univers nou-creat. Elemental este plasat într-un cartier imaginar din New York, în care locuitorii sunt făcuți fie din foc, apă, pământ sau aer, dar trăiesc într-o atmosferă armonioasă. Elemental urmează să aibă premiera pe 16 iunie 2023.

Pixar deschide trailerul cu o scenă din metrou. Suntem uimiți și plăcut surprinși de acest prim teaser trailer pentru că el dezvăluie următorul concept al unei întregi lumi - Element City - un loc unde locuitorii de foc, de apei și de pământului locuiesc împreună - arătând cum toate aceste categorii își duc viața. Personajele din apă fac... baie, personajele aerului stau agățate de tavan, ale pământului își duc copiii în oale de lut.

Cu regia semnată de Peter Sohn (The Good Dinosaur), filmul îi surprinde pe doi locuitori care își întâlnesc drumurile: Ember (Leah Lewis) „o femeie tânără dură, isteață și aprinsă” și Wade (Mamodou Athie), un tânăr „voios, emotiv, influențabil”. Pixar spune că cei doi se vor întâlni și vor pune la îndoială valorile celuilalt. Considerând stilul Pixar de a aduce turnuri noi pentru fiecare element, teaser-ul Elemental surprinde întâlnirea dintre cei doi - Ember și Wade (vocile lui Leah Lewis și Mamoudou Athie) se ciocnesc unul de celălalt în mijlocul haosului din acest mijloc  de transport.

Elemental a dat naștere unui „milion de întrebări”, după cum notează publicația Polygon, ca de exemplu „„Cum s-au născut oamenii din Element City?”, „Cum își fac haine rezistente la foc oamenii de foc”? „De ce nu există și oameni de metal”? „Oamenii-nor au debutat ca oameni de apă,. iar mai apoi au suportat, la pubertate, o transformare groaznică prin care s-au condensat devenind nori”? „De ce oamenii din Element City construiesc clădiri și pavează pământul”?

Elemental urmează unui 2022 aglomerat, în care studiourile Pixar au organizat premiere atât pentru Turning Red cât și pentru Lightyear.

 

Exploreaza subiecte similare:

Elemental

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells