Un submarin pentru Captain America?

de Gloria Sauciuc în 29 Sep 2010
Un submarin pentru Captain America?

 După ce au fost date publicităţii imagini de pe platourile de filmare ale Captain America: The First Avenger, în care vedeam un cascador în costumul şi pe motocicleta supereroului (vezi galeria foto din finalul articolului), iată că un submarin cu un design neobişnuit a fost lansat la apă într-un doc din Liverpool.

Nu are însemnele lui Captain America, şi nici pe cele ale agenţilor Hydra (litera H şi un şarpe), oponenţii supereroului, însă noi elemente se pot aplica pe vehiculul subacvatic în zilele ce urmează. Publicaţia Liverpool Post scrie că submarinul a fost garat într-un doc asupra căruia scenografii au intervenit pentru a-l face să arate ca în anii '40.

Câteva secunde filmate au fost puse, de asemenea, în mediul online, care ni-l arată de departe pe Chris Evans şi ne introduc în atmosfera filmărilor, cu acel "motor" spus şi maşini care se pun în mişcare. În galerie veţi mai găsi o imagine cu doi cascadori, dintre care barbatul face scenele grele în locul lui Evans.

Joe Johnston (The Rocketeer, The Wolf Man) regizează, iar din distribuţie mai fac parte Hugo Weaving, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Toby Jones, Dominic Cooper, Tommy Lee Jones, Neal McDonough şi Stanley Tucci. În luna august a anului viitor filmul  va intra în cinematografele româneşti.

Ce părere ai despre submarin? Spune-ţi părerea sau alege una dintre variantele de mai jos:

1. E prea în stil Batman.

2. Nu e veridic. Marina nu are aşa ceva!

3. E cât se poate de cool, combinaţie avion de vânătoare cu vehicul subacvatic.

4. Nu pare submarin, ci mai degrabă avion din Al Doilea Război Mondial!

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alber pe 29 septembrie 2010 15:20
Cu siguranta, avion de vanatoare. Cel putin forma botului, ampenajele si design-ul cupolei cabinei aduc foarte bine cu niste avioane din al doilea razboi mondial, un Fiat italian si un Messerschmitt german. two thumbs up pentru scenograf!
rizea.alex70 pe 29 septembrie 2010 15:54
Eu cred ca submarinul e cat se poate de cool,combinatie de avion de vanatoare cu vehicul subacvatic...
hi pe 29 septembrie 2010 15:57
1
mirko pe 29 septembrie 2010 16:04
Arata destul de ok submarinul, nu e nici foarte... extravagant, ci pastreaza un stil aparte. Pot sa spun ca imi place si nu... Poate o sa ma razgandesc cand o sa vad filmul! :)
Barbaru pe 29 septembrie 2010 17:06
of mai Gloria Sauciuc tu esti blonda ?? dar un articol despre steluta de pe umeri nu potii face dar despre cum arata motocicletele , ori daca cerul are culoarea potrivita . ar fii fost de ajuns sa spui ce ai de spus in 2 rinduri , se vede ca e un articol fortat.

si hai stergetii si parera asta a mea asa cum avetii obiceiul sa facetii cind va atrag atentia ,of of.

Gloria pe 29 septembrie 2010 17:26
Atentie, Barbaru, scrii cu doi de "i" in toate locurile in care trebuie sa fie doar unul: "nu potii", "ar fii fost de ajuns", "hai stergetii" etc.
Dragomara pe 29 septembrie 2010 17:39
Eu una am să rămân la benzile desenate, deci simulacrul aista de Captain America nu mi se pare DELOC "cool", dimpotrivă. :D
Vlad pe 29 septembrie 2010 18:30
Dar ce aveti cu saracul om?El chiar incearca sa para barbar si chiar daca nu reuseste poate poate impresioneaza pe cineva...Ati mai vazut padure fara uscaturi?Hai fie-va mila si treceti cu vederea.
cetateanu pe 29 septembrie 2010 18:40
E cât se poate de cool, combinaţie avion de vânătoare cu vehicul subacvatic.
Barbaru pe 29 septembrie 2010 19:10
dar ca sa revin , Gloria de asta ai ramas fata batrina ca nu stii ce reprezinta al 2 i dar lasa ca ai sa descoperii tu .Biggy tu te ai citit cit de prost ai scris ce ai vrut sa spui ? ori cum asa ai scris asa estii .vlad ma bucur ce te simtii inferior , ori cum parera despre articol se vede . si ma bucur pentru voi ca atii acordat mai multa atentie mie decit articoluluii


asta spune ceva .

Woofy91 pe 29 septembrie 2010 19:10
fanii twilight nu au voie sa se uite la filmul acesta
bugs pe 29 septembrie 2010 19:19
avangardist....as putea spune.E cât se poate de cool, combinaţie avion de vânătoare cu vehicul subacvatic
ala care ii uraste pe cei care pe 29 septembrie 2010 21:23
prea batman
Cristhian pe 29 septembrie 2010 22:10
eu zic ca e ok, sa vad si filmul si dupa aceea spun si mai multe. Iar gurile rele, stim cu toti cum fac.
nogood pe 29 septembrie 2010 23:04
filmu l cam copiaza pe batman iar asta arat a k uni oameni nau imaginatie si ink cv barbare tino tot asa man,nu te lua dupa astia k ei sau nascut perfecti ei nu gresesc :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells