Un serial Real Steel, în dezvoltare

de Marina Florea în 14 Ian 2022
În filmul din 2011, Charlie (Hugh Jackman) era un fost boxer care intră în circuitul de meciuri trăind de pe o zi pe alta cu roboţi vechi şi adesea învinşi.

Filmul SF din 2011 Real Steel înfățișa roboți care boxează și pe Hugh Jackman, însă - cu toate că a avut rezultat bune la box office - nu a avut parte de sequel-uri. Cu toate acestea, un serial TV, adaptare după film, se află acum în fazele preliminare ale dezvoltării la Disney+, scrie empireonline.com.

Lumea fostului boxer Charlie Kenton (Jackman) care încearcă să reia legătura cu fiul pe care abia îl cunoaște, plus roboții care boxează, vor fi în centrul acțiunii serialului Disney.

Deocamdată nu este cooptat un scenarist, deci nu cunoaștem alte aspecte, sau alte elemente pe care serialul le-ar putea prelua din original, povestire scurtă Steel a lui Richard Matheson, sau din lungmetrajul cu Hugh Jackman.

În filmul din 2011, Charlie (Hugh Jackman) era un fost boxer care - după ce boxul cu pugilişti umani devine depăşit, şi este înlocuit cu cel, mult mai dur, cu roboţi - intră în circuitul de meciuri trăind de pe o zi pe alta cu roboţi vechi şi adesea învinşi. Problemele lui devin şi mai mari când trebuie să aibă grijă de fiul său Max (Dakota Goyo), un puşti foarte înfipt care va reuşi să-i dea viaţa peste cap. După câteva peripeţii în underground-ul luptelor ilegale, cei doi vor reuşi să iasă la suprafaţă cu ajutorul improbabil al unui robot de generaţie veche.

Exploreaza subiecte similare:

Real Steel

Alte știri din cinema

Studiourile Universal, date în judecată pentru absența din filmul Yesterday a Anei De Armas

Reclamanții susțin că singurul motiv pentru care au închiriat filmul din 2019 - din care scenele cu De Armas au fost tăiate - este pentru că actrița apărea în trailer

Robert Pattinson, rol principal în noul film al lui Bong Joon-Ho

Joon-Ho a mai semnat filmele Parasite, Okja, Snowpiercer, The Host

Cinemagia recomandă trei SF-uri care merită mai multă atenție

Lumile științifico-fantastice ale regizorilor James Cameron, Claire Denis și Lorcan Finnegan

Thriller-ul psihologic Miracol va rula în 19 orașe din România

Avanpremieră pe 24 ianuarie, în 21 de cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 16 ianuarie 2022 11:23
Super tare,sper să fie un serial bun✌
Phantom_sub pe 17 ianuarie 2022 08:41
O să ajungă şi Europa De Est să-l vadă. Asta e bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells