Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

de Cristina Grigore în 19 Apr 2019
Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Chiar dacă aşteaptă cu nerăbdare a doua parte a lui Infinity War, mulţi dintre fanii Avengers se întreabă deja care este viitorul filmelor Marvel şi ce supereroi îşi vor mai continua aventurile pe marele ecran şi după dramatica confruntare cu Thanos. După Tessa Thompson, interpreta lui Valkyrie din Thor: Ragnarok, Zeul Tunet mai are încă o aventură rezervată pentru marele ecran.

Ea a vorbit într-un interviu acordat recent publicaţiei LA Times despre o nouă peliculă Thor cu Chris Hemsworth: „Am auzit că există o propunere de scenariu pentru un nou film Thor. Nu ştiu cât de reală este această informaţie, însă asta am auzit, că sugestia a fost înaintată. Cred că ideea este să îl readucă la cârmă pe Taika Waititi”, a spus ea.

Cineastul neozeelandez de 43 de ani, care a regizat Ragnarok în 2017, mai are în filmografie peliculele What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople şi un episod din viitorul serial Star Wars The Mandalorian, ce va fi difuzat pe Disney+ . În noiembrie îşi va lansa noul film – comedia-dramă de război Jojo Rabbit.

Producătorii filmelor Marvel nu au vorbit încă, în mod oficial, despre ce se va întâmpla după Avengers: Endgame şi este de aşteptat ca astfel de informaţii să apară abia după lansarea lui Spider-Man: Far From Home.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Tessa Thompson, Chris Hemsworth, What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople, The Mandalorian, Jojo Rabbit, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home, Taika Waititi

Alte știri din cinema

Spider-Man: Far From Home va introduce o nouă Gwen Stacy

Interpreta personajului ar fi vedeta serialului Chilling Adventures of Sabrina, Kiernan Shipka

Primele cronici pentru La Gomera. „O variantă românească încântătoare la Ocean's Eleven”, scrie IndieWire

Publicațiile Indie Wire și The Hollywood Reporter sunt favorabile filmului regizat de Corneliu Porumboiu

Arnold Schwarzenegger a fost agresat la un eveniment sportiv din Africa de Sud

Agenţii de pază l-au imobilizat şi reţinut pe bărbat

Cinci motive pentru care să vezi filmul În flăcări

Publicația IndieWire a notat cinci elemente care fac filmul În flăcări, acum în premieră pe marile noastre ecrane, de neratat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells