Un nou film Alien este în pregătire. S-a găsit și protagonistul

de Gloria Sauciuc în 20 Nov 2022
Filmul va fi produs de către creatorul seriei, Ridley Scott

Un nou film Alien este în pregătire,  de la îndrăgitul regizor de filme horror Fede Alvarez, care se pare că și-a găsit și actorul pentru rolul principal, scrie shortlist.com.

Filmul va fi produs de către creatorul seriei, Ridley Scott, dar se crede că acesta nu va fi un sequel (sau prequel) al filmelor din seria Aliens ce l-au precedat, ci mai degrabă un film de sine stătător.

Ca și Prey, continuarea la Predator, și Hellraiser, s-a anunțat anul acesta că noul Alien va fi făcut pentru Hulu. Chiar dacă eticheta „direct to streaming” i-ar fi descurajat pe fani în trecut, calitatea la ora actuală a filmelor care au avut premiera pe Hulu este una ridicată, comentează publicația.

Ar mai putea să însemne că acum vom vedea unul dintre cele mai înspăimântătoare filme Alien de până acum, dacă ne gândim că Alvarez nu va dilua tonul dur al filmului doar pentru că este destinat marelui ecran.

Alvarez - care a semnat Evil Dead, The Girl in the Spider's Web și Don't Breathe - se crede că și-a găsit principalul eroul pozitiv pentru noul film Alien: Deadline anunță că Cailee Spaeny urmează să joace în el.

Spaeny este cunoscută fanilor lui Mare of Easttown și Devs și va juca, de asemenea, rolul Priscillei Presley în noua biografie semnată de Sofia Coppola.

Cât despre acțiunea filmului, deocamdată este ținută secretă.

Urmează câțiva ani aglomerați pentru Aliens

Ca și filmul, un serial TV este în dezvoltare din partea showrunner-ului Noah Hawley. Este pentru prima dată când acțiunea va fi concentrată asupra Pământului și a modului în care civilizația terestră tratează xenomorfii.

Alien a fost pentru prima oară un succes pe marele ecran în 1979, în regia lui Ridley Scott, și a dat naștere la trei continuări. Dacă Aliens este o capodoperă, atât Alien 3 și Allien Resurrection nu au reușit să fie mai mult decât continuări intermediare la o serie celebră de filme. Un prequel a fost, de asemenea, făcut de către Ridley Scott, începând cu Prometheus și terminând (deocamdată) cu Alien: Covenant. Au mai fost două filme Alien Vs. Predator. Filmările la noul film Alien vor începe în 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Fede Alvarez, Alien, Cailee Spaeny

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodthirst pe 22 noiembrie 2022 20:45
Incearca cu promisiuni.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells