Un cinematograf din Pakistan promovează Mary Poppins Returns cu imaginea lui Yondu din Gardienii Galaxiei

de Gloria Sauciuc în 30 Dec 2018
Alăturarea nu e chiar atât de ciudată și fără sens pe cât pare la prima vedere

Cinematograful Nueplex din Pakistan a alăturat imaginea extraterestrului Yondu cu cea a lui Mary Poppins, într-un banner de promovare a filmului Mary Poppins Returns, sequel-ul celebrului clasic Disney, scrie Cinemablend.

Mary Poppins, un film clasic, dar și sequel-ul său sunt totuși greu de asociat cu Yondu, un personaj extraterestru albastru. Așa că pare cel puțin ciudat gestul acestui cinematograf din Pakistan.

Yondu, ce-i drept, e la locul lui în Gardienii Galaxiei volumul 2: mercenar extraterestru, el știe să controleze cu mintea o săgeată indestructibilă. În sequel, Yondu reușește să prindă săgeata și să o conducă încet către Pământ, cam în același fel în care Mary Poppins coboară pe umbrelă.

Star-Lord, care a crescut pe Pământ, glumește în film pe tema acestei comparații. Yondu, care nu are habar cine e Mary Poppins, întreabă dacă el însuși e cool. Totuși, Star-Lord spune că Mary Poppins e cea mai cool, la care Yondu proclamă „Eu sunt Mary Poppins!”... O glumă reușită în sequel, care i-a făcut pe cinefili să o înlocuiască pe Mary Poppins cu Yondu atât în meme, cât și în postere cât și trailerele neoficiale (create de fani).

Acum, se pare că poanta a ajuns de pe rețelele de socializare pe site-ul oficial al cinematografului Nueplex. Așa cum precizează un contributor Reddit, citat de Cinemablend, site-ul cinematografului utilizează un colaj în care apar Emily Blunt și Michael Rooker (actorul lui Yondu) umăr la umăr în promovarea filmului Mary Poppins Returns.

Exploreaza subiecte similare:

Mary Poppins Returns, Mary Poppins, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Michael Rooker

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells