Un cinematograf din Pakistan promovează Mary Poppins Returns cu imaginea lui Yondu din Gardienii Galaxiei

de Gloria Sauciuc în 30 Dec 2018
Alăturarea nu e chiar atât de ciudată și fără sens pe cât pare la prima vedere

Cinematograful Nueplex din Pakistan a alăturat imaginea extraterestrului Yondu cu cea a lui Mary Poppins, într-un banner de promovare a filmului Mary Poppins Returns, sequel-ul celebrului clasic Disney, scrie Cinemablend.

Mary Poppins, un film clasic, dar și sequel-ul său sunt totuși greu de asociat cu Yondu, un personaj extraterestru albastru. Așa că pare cel puțin ciudat gestul acestui cinematograf din Pakistan.

Yondu, ce-i drept, e la locul lui în Gardienii Galaxiei volumul 2: mercenar extraterestru, el știe să controleze cu mintea o săgeată indestructibilă. În sequel, Yondu reușește să prindă săgeata și să o conducă încet către Pământ, cam în același fel în care Mary Poppins coboară pe umbrelă.

Star-Lord, care a crescut pe Pământ, glumește în film pe tema acestei comparații. Yondu, care nu are habar cine e Mary Poppins, întreabă dacă el însuși e cool. Totuși, Star-Lord spune că Mary Poppins e cea mai cool, la care Yondu proclamă „Eu sunt Mary Poppins!”... O glumă reușită în sequel, care i-a făcut pe cinefili să o înlocuiască pe Mary Poppins cu Yondu atât în meme, cât și în postere cât și trailerele neoficiale (create de fani).

Acum, se pare că poanta a ajuns de pe rețelele de socializare pe site-ul oficial al cinematografului Nueplex. Așa cum precizează un contributor Reddit, citat de Cinemablend, site-ul cinematografului utilizează un colaj în care apar Emily Blunt și Michael Rooker (actorul lui Yondu) umăr la umăr în promovarea filmului Mary Poppins Returns.

Exploreaza subiecte similare:

Mary Poppins Returns, Mary Poppins, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Michael Rooker

Alte știri din cinema

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Chris Hemsworth îl va interpreta pe Hulk Hogan într-un film biografic

Filmul va urmări transformarea lui Hogan în „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80”

Hollywood-ul în criză: marea bătălie a serialelor

Studiourile şi platformele online se bat pe scenarişti şi showrunneri

Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells