Umorişti români, în noul sezon Stand-up Express difuzat de Comedy Central Extra

de Cinemagia în 9 Nov 2014
Este vorba despre prima producție in-house a canalului Extra Comedy Central

Românul Sergiu Floroaia va putea fi urmărit pe post în data de 14 noiembrie, de la ora 22:10, iar Toma Alexandru pe 21 noiembrie, de la ora 22:10, pe Extra Comedy Central.

Stand-up Express este prima producție in-house a canalului Extra Comedy Central, care conține 15-30 minute de stand-up comedy ale diferiților actori de comedie din întreaga Europa. În timp ce fiecare dintre ei este extrem de amuzant, fiecare interpret și episod are propriul sau stil de glume. Printre comedianții de stand-up ce provin din mai multe țări, Radu Isac, Sergiu Floroaia și Toma Alexandru vor fi participanții români care vor avea show în cel de-al doilea sezon, în limba engleză.

 Stand-up Express este unul dintre cele mai mari spectacole de comedie difuzat într-o limbă de circulație internațională și prezintă unii dintre cei mai buni umoriști, dând Românilor posibilitatea de a prezenta spectacole unice, în limba engleză. Mai mult, este o panoramă internațională în domeniul stand-up.

Sergiu Floroaia este un stand-up comedian român, scriitor de benzi desenate, cunoscut pentru parodii muzicale și apariții TV, inclusiv la Comedy Central Extra. La o citire a frazelor scrute și amuzante ale lui Sergiu se poate observă o sinergie uimitoare de inteligență și vulgaritate, agerime, jocuri de cuvinte și înțelepciune. Prin citirea sau ascultarea glumelor sale, veți ajunge să vă bucurați de unele dintre cele mai meticuloase jocuri de cuvinte atât de amuzante, încât te vor face să râzi de ceva nepotrivit.

Sergiu a început să facă stand up comedy în 2006, într-o seară la Cafe Deko. Influențele sale timpurii au fost Steven Wright, Demetri Martin, Jimmy Carr și mai târziu, Anthony Jeselnik.

 Toma Alexandru, un alt actor bun de comedie, cu mai mult de 8 ani de experiență, va fi, de asemenea, printre umoriștii care vor face show în timpul celui de-al doilea sezon Stand-up Extra. Toma este arhitect, designer grafic, actor de comedie și scriitor de benzi desenate. Și-a început cariera de actor de comedie în 2004, la Cafe Deko, iar în 2010, a câștigat premiul King Gond, oferit de Comedy Store din Londra, unde a concurat împotriva altor 29. El se va desfăşura în faţa telespectatorilor pe 21 noiembrie, la 22:10, pe Extra Comedy Central. 

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 16-22 noiembrie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Creed II, pumni și puzzle emoțional

Creed II are premiera în România pe 23 noiembrie

Ghostbusters 3 este încă în cărţi, susţine Dan Aykroyd

Dintre vântorii de fantome originali, Aykroyd este cel mai dedicat relansării “universului Ghostbusters”

Hugh Jackson nu a ştiut că „the wolverine” este un animal adevărat înainte de X-Men

Starul a dezvăluit un moment jenant din pregătirea pentru rolul definitoriu al carierei sale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells