Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

de Gloria Sauciuc în 16 Dec 2017
Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kit Harington relatează,  într-un interviu cu publicaţia Time de săptămâna aceasta, că ultimul sezon din Urzeala tronurilor va fi „mai impresionant ca niciodată”.

Deşi hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019, actorul Kit Harington - care îl joacă pe Jon Snow, favoritul fanilor - a stat de vorbă cu revista Time pentru a spune câteva lucruri despre serial şi despre ultimul sezon al acestuia.

Cu zvonuri şi speculaţii despre ultimul sezon al Urzelii Tronurilor, Harington a mai dat câteva indicii în timpul interviului, confirmând că ultimul sezon ar putea să fie mai eroic decât oricare dintre cele anterioare: „Mă voi întoarce la Belfast săptămâna viitoare. Sunt multe de făcut - este ceva mai important decât oricând până acum! Este emoţionant. Nu ştiu cum va fi anul următor, atunci când filmările se vor fi terminat. Este o schimbare bruscă, dar pare să fie momentul cel mai potrivit pentru ea”.

Colega de platou al lui Harrington, Sophie Turner, a descris la rândul ei ultimul capitol cam în acelaşi fel, în timpul unui interviu cu Hollywood Reporter: „Sezonul este, cu siguranţă, mult mai epopeic. Creşte şi creşte în continuu. Există mai multe şi mai mari elemente fantastice, care au existat mereu în mod latent, însă de data asta ele chiar ies la iveală şi vorbim de roluri mari în cursul acestui sezon”, a declara Turner. „Mai multe relaţii se formează în acest sezon decât până acum, tot mai mulţi oameni se întâlnesc şi tot mai multe conspiraţii au loc, iar alianţe se formează."

Până la premiera ultimului sezon GoT, putem să îl vedem pe Kit Harington în drama istorică Gunpowder, unde acesta joacă rolul rebelului catolic Robert Catesby.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kit Harington, Sophie Turner

Alte știri din cinema

Serialul fantasy Britannia, de marți exclusiv la HBO și pe HBO GO

Serialul va avea premiera la HBO pe 23 ianuarie, de la ora 20:00

„Gloria” unei fapte bune (și decăderea ei), din 26 ianuarie în cinematografe

Filmul „Gloria” va fi distribuit în cinematografele din România din 26 ianuarie, de Transilvania Film

Ce ar face Winston Churchill, dacă ai lua cina cu el

Darkest Hour. Ziua decisivă îl are în rol principal pe Gary Oldman, care îl interpretează memorabil pe Winston Churchill, fiind principalul favorit la Oscar 2018

Ce rol va juca DiCaprio în noul film al lui Tarantino

Acţiunea filmului este plasată în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 16 decembrie 2017 18:36
Sezoanele 6 si 7 au fost destul de prost scrise, cu multe actiuni lipsite de logica. Din pacate ar fi trebuit ca GRR Martin sa fie consultat cu privire la scenariu.
VIBERS pe 18 decembrie 2017 10:26
Parerea ta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells