Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

de Gloria Sauciuc în 16 Dec 2017
Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kit Harington relatează,  într-un interviu cu publicaţia Time de săptămâna aceasta, că ultimul sezon din Urzeala tronurilor va fi „mai impresionant ca niciodată”.

Deşi hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019, actorul Kit Harington - care îl joacă pe Jon Snow, favoritul fanilor - a stat de vorbă cu revista Time pentru a spune câteva lucruri despre serial şi despre ultimul sezon al acestuia.

Cu zvonuri şi speculaţii despre ultimul sezon al Urzelii Tronurilor, Harington a mai dat câteva indicii în timpul interviului, confirmând că ultimul sezon ar putea să fie mai eroic decât oricare dintre cele anterioare: „Mă voi întoarce la Belfast săptămâna viitoare. Sunt multe de făcut - este ceva mai important decât oricând până acum! Este emoţionant. Nu ştiu cum va fi anul următor, atunci când filmările se vor fi terminat. Este o schimbare bruscă, dar pare să fie momentul cel mai potrivit pentru ea”.

Colega de platou al lui Harrington, Sophie Turner, a descris la rândul ei ultimul capitol cam în acelaşi fel, în timpul unui interviu cu Hollywood Reporter: „Sezonul este, cu siguranţă, mult mai epopeic. Creşte şi creşte în continuu. Există mai multe şi mai mari elemente fantastice, care au existat mereu în mod latent, însă de data asta ele chiar ies la iveală şi vorbim de roluri mari în cursul acestui sezon”, a declara Turner. „Mai multe relaţii se formează în acest sezon decât până acum, tot mai mulţi oameni se întâlnesc şi tot mai multe conspiraţii au loc, iar alianţe se formează."

Până la premiera ultimului sezon GoT, putem să îl vedem pe Kit Harington în drama istorică Gunpowder, unde acesta joacă rolul rebelului catolic Robert Catesby.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kit Harington, Sophie Turner

Alte știri din cinema

Tessa Thompson străbate deşertul alături de fostul Thor la filmările noului Man in Black

Actriţa a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmările spin-off-ului ce se va lansa pe 14 iunie 2019

Iată sinopsis-ul noului film al lui Vin Diesel, Bloodshot

Descrierea peliculei a fost publicată cu ocazia unui eveniment de strângere de fonduri al organizaţiei înfiinţate de Paul Walker

Presiunea celebrităţii i-a provocat o cădere nervoasă actriţei Keira Knightley

La 22 de ani, când a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, spune că nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative

Richard Madden, starul lui Game of Thrones, ar putea fi următorul Bond

Cum din partea producătoarei Barbara Broccoli nu a venit încă vreo confirmare, în ciuda surselor, știrea rămane la stadiul de zvon

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 16 decembrie 2017 18:36
Sezoanele 6 si 7 au fost destul de prost scrise, cu multe actiuni lipsite de logica. Din pacate ar fi trebuit ca GRR Martin sa fie consultat cu privire la scenariu.
VIBERS pe 18 decembrie 2017 10:26
Parerea ta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells