Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

de Gloria Sauciuc în 16 Dec 2017
Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kit Harington relatează,  într-un interviu cu publicaţia Time de săptămâna aceasta, că ultimul sezon din Urzeala tronurilor va fi „mai impresionant ca niciodată”.

Deşi hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019, actorul Kit Harington - care îl joacă pe Jon Snow, favoritul fanilor - a stat de vorbă cu revista Time pentru a spune câteva lucruri despre serial şi despre ultimul sezon al acestuia.

Cu zvonuri şi speculaţii despre ultimul sezon al Urzelii Tronurilor, Harington a mai dat câteva indicii în timpul interviului, confirmând că ultimul sezon ar putea să fie mai eroic decât oricare dintre cele anterioare: „Mă voi întoarce la Belfast săptămâna viitoare. Sunt multe de făcut - este ceva mai important decât oricând până acum! Este emoţionant. Nu ştiu cum va fi anul următor, atunci când filmările se vor fi terminat. Este o schimbare bruscă, dar pare să fie momentul cel mai potrivit pentru ea”.

Colega de platou al lui Harrington, Sophie Turner, a descris la rândul ei ultimul capitol cam în acelaşi fel, în timpul unui interviu cu Hollywood Reporter: „Sezonul este, cu siguranţă, mult mai epopeic. Creşte şi creşte în continuu. Există mai multe şi mai mari elemente fantastice, care au existat mereu în mod latent, însă de data asta ele chiar ies la iveală şi vorbim de roluri mari în cursul acestui sezon”, a declara Turner. „Mai multe relaţii se formează în acest sezon decât până acum, tot mai mulţi oameni se întâlnesc şi tot mai multe conspiraţii au loc, iar alianţe se formează."

Până la premiera ultimului sezon GoT, putem să îl vedem pe Kit Harington în drama istorică Gunpowder, unde acesta joacă rolul rebelului catolic Robert Catesby.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kit Harington, Sophie Turner

Alte știri din cinema

Weekend la Castel: primul film al lui Hitchcock și fantasy-ul filmat la Cluj

Grădina plăcerilor și Tokyo Vampire Hotel, proiectate în premieră la Bonțida, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania

Premierele săptămânii 20-26 aprilie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jurassic World 3 va fi un „science thriller”, spune Colin Trevorrow

Regizorul promite o reîntoarcere la stilul primului film din serie

Emma Stone şi Jonah Hill, în serialul Netflix Maniac

Primele imagini ale producţiei, ce va apărea anul acesta, au fost lansate

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 16 decembrie 2017 18:36
Sezoanele 6 si 7 au fost destul de prost scrise, cu multe actiuni lipsite de logica. Din pacate ar fi trebuit ca GRR Martin sa fie consultat cu privire la scenariu.
VIBERS pe 18 decembrie 2017 10:26
Parerea ta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells