Ultimul sezon din The Crown, în curând pe Netflix

10 Oct 2023
Ultimul sezon acoperă evenimente din 1997 până în 2005 și se concentrează pe mandatul lui Tony Blair

Serialul The Crown se va încheia anul acesta cu două părți, ce vor debuta pe 16 noiembrie, respectiv 14 decembrie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Acest ultim sezon va fi sfârșitul a șaizeci de ore de televiziune care au lansat vedete precum Claire Foy, Vanessa Kirby, Emma Corrin și Josh O'Connor.

În prima parte, lansată pe 16 noiembrie, o surprindem pe Elizabeth Debicki reluând rolul prințesei Diana alături de Dominic West în rolul Prințului Charles. Imelda Staunton își continuă domnia ca Regina Elisabeta a II-a alături de Jonathan Pryce (Prințul Philip) și Lesley Manville (Prițesa Margareta). Se întorc și Salim Daw (Mohamed Al Fayed) și Khalid Abdalla (Dodi Fayed). Debutează Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry).

Ultimul sezon acoperă evenimente din 1997 până în 2005 și se concentrează pe mandatul lui Tony Blair (Bertie Carvel).

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare, se vede în comunicat. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate.

În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

De la sosirea pe Netflix în 2016, The Crown a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells