Ultimul film al lui Brittany Murphy ajunge pe marele ecran la patru ani de la moartea actriței

de Cristina Grigore în 19 Mar 2014
Filmul se numește Something Wicked și va fi lansat în aprilie anul acesta

Un thriller independent cu titlul Something Wicked se pregătește să intre în cinematografe anul acesta în luna aprilie, un film realizat cu mai bine de patru ani în urmă, chiar înainte de moartea actriței cu un rol cheie în film, Brittany Murphy, scrie The Hollywood Reporter.

Something Wicked spune povestea unei tinere femei recent logodite ce pleacă în luna de miere în ciuda protestelor părinților ei, însă moartea tragică a acestora o face să fie nehotărâtă în privința căsătoriei.

Filmul va rula inițial în variantă restrânsă în câteva cinematografe din Oregon, Portland și Seattle. Conform declarațiilor producătorului Joe Colleran, Murphy va interpreta ,,o psihiatră care analizează relația în destrămare a cuplului de tineri căsătoriți și încearcă să descopere ce forțe ciudate au declanșat tragedia”. Tot Colleran a descris interpretarea lui Murphy ca fiind ,,cea mai captivantă din întreaga sa carieră”.

Din distribuția filmului mai fac parte Shantel VanSanten, John Robinson, Julian Morris şi James Patrick Stuart.

Brittany Murphy a decedat în luna decembrie a anului 2009, la 32 de ani. Autopsia inițială a stabilit că moartea a survenit pe fondul anemiei avasate, a pneumoniei și a intoxicației cu medicamente. Tatăl actriței a cerut însă recent o reanalizare a cauzelor ce au provocat moartea acesteia. Soțul lui Murphy, Simon Monjack a murit la cinci luni după ea, tot din cauza anemiei și a pneumoniei.

Exploreaza subiecte similare:

Brittany Murphy, Something Wicked, Shantel VanSanten, John Robinson, Julian Morris, James Patrick Stuart, Simon Monjack, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 aprilie 2014 18:06
Sigur il voi urmari...Stiam ca ultimul film al actritei era Ramen Girl, dar acum se pare ca lucrurile s-au schimbat putin.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells