Ultimul episod din Game of Thrones va fi cel mai lung din serie. Titlul este revelator

de Cristina Grigore în 23 Aug 2017
Sezonul şapte al celebrului serial se încheie luni, 28 august

Finalul celui mai discutat serial din ultima vreme se apropie, iar ultimul episod va fi cel mai lung din serie. Potrivit Deadline.com, care citează comunicatul HBO, episodul va avea 79 minute şi 43 secunde. Pană acum, cel mai lung dintre episoade a fost cel care a încheiat sezonul 6, intitulat The Winds of Winter şi lansat pe 26 iunie 2016.

A fost dezvăluit şi titlul sub care se vor desfăşura evenimentele ultimului episod din sezonul şapte – The Dragon and the Wolf. Este o referinţă clară la Daenerys (Emilia Clarke) şi Jon Snow (Kit Harington) sau, mai direct, la casele Targaryen (Dragonul) şi Stark (Lupul).

Gafa HBO (de a difuza din greseală, în avans, episodul şase) şi hackerii care ameninţă să urce online ultimul episod al sezonului şapte nu au miscşorat entuzisamul fanilor vizavi de serial, iar speculaţiile legate de legăturile dintre personaje şi modul în care acestea vor interacţiona de acum încolo sunt nenumărate.

Deadline subliniază una dintre acestea, cea mai populară din mediul online, legată de faptul că Snow nu este copilul din flori al lui Ned Stark, ci fiul Lyannei Stark cu Rhaegar Targaryen.

Ultimul episod al sezonului şapte al Game of Thrones se va difuza la HBO România pe 28 august (ora 4 a.m. şi, în reluare, de la ora 20). Sezonul opt, şi cel final, va avea şase episoade şi va ajunge pe micile ecrane în vara lui 2018.

 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Emilia Clarke, Kit Harington

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexsony pe 23 august 2017 12:29
Faptul ca Jon Snow este fiul Lyannei Stark si al lui Rhaegar Targaryen nu mai este speculatie inca din sezonul 6, cand au aratat chiar ei acest lucru in serial si a fost intarit si de o mica scena in sezonul 7 episodul 5.
BellaEmma pe 24 august 2017 02:56
The dragon (Rhaegar Targaryen) and the wolf (Lyanna Stark)
mihnea_aspru95 pe 6 septembrie 2017 00:59
Or Dany and Jon...:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells