Ultima producție din cadrul seriei John Wick o are pe Ana de Armas protagonistă

de Marina Florea în 1 Nov 2021
În John Wick: Chapter 3, „The Director” își antrena echipa în balet și în asasinate cu exerciții dureroase și cu provocarea durerii

Imediat după rolul din cel mai recent James Bond, No Time to Die, Ana de Armas urmează să joace într-un nou film de acțiune: Deadline anunță că actrița s-ar putea să apară în spin-off-ul la John Wick, Ballerina.

Thriller-ul are în centru „o tânără femeie-asasin care caută să se răzbune pe cei care i-au ucis familia”. Personajul vine în continuarea grupului care a apărut în John Wick: Chapter 3 - Parabellum, condus de o femeie cunoscută drept The Director, care își antrena echipa în balet și în asasinate cu exerciții dureroase și cu provocarea durerii.

Filmul are regia semnată de către Len Wiseman (Underworld) după un scenariu de Shay Hatten (Parabellum) cu producția semnată de Basil Iwanyk, Erica Lee și Chad Stahelski.

Ballerina este ultima producție din cadrul seriei John Wick de la Lionsgate. În prequel-ul The Continental, Colin Woodell (The Flight Attendant), în rolul tânărului Winston (Ian McShane), e surprins în momentul când preia drepturile asupra hotelului The Continental. Între timp, John Wick: Chapter 4 este pregătit pentru premieră pe 27 mai 2022, iar Keanu Reeves joacă din nou rolul celebrului asasin pe fugă.

Armas va mai juca în thriller-ul de spionaj al fraților Russo The Gray Man, alături de Chris Evans și Ryan Gosling, dar și în Blonde, biografia lui Marilyn Monroe, cu premiera în 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Ana de Armas, John Wick: Chapter 3 - Parabellum, No Time to Die

Alte știri din cinema

Black Snake Moan: Samuel L. Jackson, Christina Ricci și Justin Timberlake într-un joc pervers al destinelor

Thriller-ul muzical Black Snake Moan (2006) poate fi văzut vineri, 26 noiembrie, de la 00:30, pe postul TV1000

Encanto aduce buna dispoziție pe marile ecrane și vorbește despre puterea interioară a fiecăruia dintre noi

Realismul magic, o inspirație pentru filmul nostru, este ancorat în emoții și evenimente reale, spune regizorul Byron Howard

Titane, marele câștigător la Cannes 2021, în cinema din 3 decembrie

Protagonista Agathe Rousselle este la primul său rol într-un lungmetraj

E Black Friday și la filmele de pe platforma Happy Cinema

De Black Friday, ai 30% reducere la orice film de pe www.play.happycinema.ro

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells