Trump devine Thanos în campania electorală. Numit „nebun bombastic”

de Gloria Sauciuc în 15 Dec 2019
Trump, purtând Mănușa Infinitului, pocnește din degete zicând „Sunt inevitabil!”...

Trump își asociază imaginea cu aceea a lui Thanos, erou negativ megaloman care a ucis jumătate din populația universului, într-un clip promoțional pentru campania de realegere ca președinte. Creatorul lui Thanos, Jim Starlin, îl descrie pe Trump drept „un nebun pompos” pentru gestul de a se folosi de imaginea personajului Marvel, scrie publicația Indiewire. „Cât este asta de dezaxat?”, se întreabă autorul lui Thanos.

Campania de realegere a lui Donald Trump a devenit virală, dar nu dintr-un motiv pozitiv, după ce un videoclip îi arăta capul lui Trump lipit, în Photoshop, pe corpul villain-ului Thanos. Videoclipul este o scenă din Avengers:Endgame în care Thanos, purtând Mănușa Infinitului, pocnește din degete zicând „Sunt inevitabil”...

Trump devine, așadar, Thanos atunci când acesta - pocnind din degete - face să se transforme în praf diverși politicieni din opoziție, printre care purtătoarea de cuvânt Nancy Pelosi, președintele comitetului judiciar Jerry Nadler și președintele comitetului pentru informații Adam Schiff.

 

Campania lui Trump cu imaginea lui Thanos a trezit furia lui Jim Starlin, creatorul celebrului personaj negativ.  „După senzația inițială de a fi fost agresat, atunci când acest nebun pompos mi-a folosit creația pentru a-și consola caracterul infantil, m-a șocat să văd conducătorul țării mele și al întregii lumi libere bucurându-se de comparația cu un asasin în masă”, scria Sterlin. ”Cât e asta de dezaxat? Trăim vremuri triste și stranii. Din fericire toate, până și coșmarurile naționale, se termină până la urmă...”

Într-un comentariu amuzantla videoclipul viralizat, se subliniază că Thanos nu câștigă până în final, așa că dacă actualul președinte îl folosește pentru a anticipa o victorie la alegerile din 2020, și-a găsit personajul greșit.

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells