Trişorii în dragoste de la Hollywood

de Cristina Grigore în 29 Iul 2012

"Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!". Este mesajul de final al poveştilor, în care toată lumea îşi doreşte să creadă. Însă, dacă basmele devin realitate la Hollywood, ele par să aibe un final fericit doar filme... Dovadă ultima ispravă a Albei ca Zăpada din The Snow White and the Huntsman, care a găsit că aventurile din film, prinţul şi chipeşul vânător ce i-a fost alături la greu nu au fost de ajuns. Găseşti detalii despre infidelitatea lui Kristen Stewart mai jos, alături de alte nouă cazuri celebre, unele recente, ale inconsistenţei în amor.

Afișează:
1 din 11

La data la care va apărea ultimul film din seria Twilight (16 noiembrie), Kristen Stewart şi Robert Pattinson, îndrăgostiţii adoraţi atât pe marele ecran cât şi în viaţa reală, nu vor mai fi împreună. Asta pentru că Albă ca Zăpada interpretată de actriţă în filmul lui Rupert Sanders şi-a cam „pătat” imaginea prin aventura avută cu regizorul menţionat, argumentată fotografic de publicaţia Us Weekly. Este ultima dintre vedete încoronată cu titlul „distrugătoarea de căsnicii”, pentru că Sanders era soţ şi tată a doi copii.

Robert Pattinson, adept al fidelităţii în cuplu, a fost profund afectat la aflarea veştii şi a părăsit locuinţa pe care o împărţea cu Kristen. Soţia lui Sanders, fotomodelul Liberty Ross, a rămas parcă fără cuvinte la auzul veştii. „Wow”, a mai apucat ea să scrie, înainte de a-şi şterge contul de pe Twitter. Probabil că fanii starurilor Twilight au suferit cel mai mult de pe urma celor doi „vinovaţi”, ei împânzind internetul cu mesaje dezaprobatoare.

Va supravieţui mariajul regizorului, se va reface cuplul „Robsten”? Un lucru este sigur. Roata promovării filmelor lor la Hollywood va continua să se învârtă, iar încasările peliculelor în care tinerii actori vor putea fi văzuţi vor atinge cifre suficient de mari pentru a-i păstra pe scena numelor în vogă din Cetatea Filmului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 29 iulie 2012 13:19
Ca sa fie trisori in DRAGOSTE , mai intai trebuie sa existe DRAGOSTE . ori astea sunt relatii care numai pe dragoste nu s-au bazat:))
HarryCineastul5 pe 29 iulie 2012 14:10
Nu imi vine sa cred ca spun asta, dar e prima (si cred ca singura) oara cand ai dreptate!
Chelbos pe 30 iulie 2012 23:25
corect. la fel :))
xerses pe 29 iulie 2012 14:26
Cu dragostea nu e de glumit.
Petra pe 29 iulie 2012 14:29
Deci, chiar nu credeam ca toata povestea asta cu Kristen Stewart ii adevarata!
Credeam ca ii o abureala, doar sa le creasca faima, sa devina mai cunoscuti decat sunt.

Sapientia pe 29 iulie 2012 16:39
Dragoste? Frumoasa poveste, frate...
Lewis pe 29 iulie 2012 20:33
mare tragedie pt Kristen Stewart ca nu și-a găsit dragostea adevărata la vreo 20-21 de ani cați are :))
rory_marin pe 1 august 2012 13:53
de ce e ea "distrugatoare de casnicii"? de vina e ala ca nu si-a tinut-o in pantaloni.
alex_il_fenomeno pe 14 august 2012 11:54
vai de zilele lor ... inseala care pe unde apuca .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells