Trei sute de copii și părinți au fost împreună la avanpremiera filmului de animație „Dragonul vrăjit”

de Cinemagia în 27 Nov 2017
Filmul de animație „Dragonul vrăjit” va intra în cinematografele din România în data de 1 decembrie

Avanpremiera filmului de animație „Dragonul vrăjit” a adus la Grand Cinema Băneasa sute de părinți împreună cu copiii lor. Simona Pătruleasa, împreună cu fiica ei, Ingrid, Anca Serea și fiica ei, Sarah, Dorin Chioțea și fiica lui, Eva, au fost cu toții în sală, emoționați, pentru a vedea în premieră, filmul în care au dat glas unor personaje pe care copiii din România le vor îndrăgi. La avanpremieră au participat și  Amalia Enache, Camelia Bălțoi, Adrian Sînă, Șerban Copoț, Tudor Furdui, Irina Drăgan, împreună cu copiii lor, alături de jurnaliști și bloggeri. De altfel, acesta a fost mesajul proiecției, „Reunirea familiilor la cinema”.

 „Este un film pe care îl recomand copiilor și părinților. Dragonul Vrăjit este o animație care transmite valori esențiale, o poveste din care micuții noștri cu siguranță vor învăța cât de importantă este familia, cât de mult contează sprijinul și timpul petrecut împreună cu părinții”, a spus Anca Serea, care a interpretat rolul mamei lui Nicky, eroul principal, alături de fiica ei, Sarah, care a dublat și ea un personaj.

Simona Pătruleasa este, în film, Vrăjitoarea, în vreme ce fiica ei, Ingrid, este simpatica Veveriță. „A fost o experiență minunată pentru mine să dublez alături de Ingrid și, în același timp, o mare provocare, pentru că nu este ușor să te identifici cu un personaj negativ. Pentru noi, cele mai frumoase momente sunt cele pe care le petrecem împreună, în familie. Nu există bucurie mai mare”, a declarat Simona Pătruleasa în fața publicului.

În vocea Dragonului vrăjit îl veți recunoaște pe realizatorul de televiziune Dorin Chioțea, care a jucat împreună cu fiica lui, Eva, interpreta Malacului. „Am fost un dragon rău, gata să prăjească tot ce-i ieșea în cale. Un dragon fioros învins de niște puști curajoși și deștepți. Ce poate fi mai frumos? Superbă reîntoarcere în copilărie!”, a mărturist Dorin Chioțea.

După proiecție, fiecare copil a plecat acasă cu un balon colorat și un ou de dragon.

Filmul de animație „Dragonul vrăjit”, care va intra în cinematografele din România în data de 1 decembrie, prezintă povestea lui Nicky, un copil îndrăzneț, care face parte dintr-o familie frumoasă și este fascinat de tatăl său, un adevărat model pe urmele căruia vrea să calce. Dacă fratele mai mare al lui Nicky a moștenit de la părintele său puterea mușchilor, forța eroului nostru constă în puterea minții și în inima lui mare. Așa că nu stă prea mult pe gânduri atunci când se pune problema să accepte provocarea de a pleca în Pădurea Magică, pentru a-l găsi pe Dragonul Vrăjit. Iar atunci când are nevoie mai mare de ajutor, Nicky are surpriza să primească sprijin tocmai de la membrii familiei.

Parteneri media: Kanal D, TVR, Radio România Actualități, AGERPRES, Itsy Bitsy, Gazeta Sporturilor, Libertatea, Evenimentul zilei, Avantaje, KidsNews.ro, Desenele Copilăriei, Totul despre mame, Centrul de parenting, Qbebe.

Exploreaza subiecte similare:

The Dragon Spell

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells