Transmisiunea concertului „Hans Zimmer Live in Praga”, la Happy Cinema

de Cinemagia în 28 Sep 2017
Rețeaua de cinematografe Happy Cinema ((Bucureşti, Focşani, Buzău) prezintă „Hans Zimmer Live în Praga”, pe 8 octombrie, de la ora 20:00

Cel mai așteptat film-concert al lui 2016, sub bagheta lui Hans Zimmer, se transmite la Happy Cinema. Compozitorul muzicii din „Gladiatorul”, „Interstellar”, „Pirații din Caraibe” și multe alte filme aduce împreună cele mai cunoscute melodii într-un spectaculos show de sunet și lumini. Concertul „Hans Zimmer Live in Praga” a avut loc în mai 2016.

Aclamatul concert al regelui muzicii de film face parte din turneul său european și s-a bucurat de un succes de public enorm în capitala Cehiei, compozitorul venind împreună cu alți 72 de muzicieni ce formează un cor, o orchestră simfonică și excelentul său backing band ce îl include pe Johnny Marr (The Smiths) și mulți alți prieteni și colaboratori apropiați ai compozitorului deținător al premiului Oscar.

Spectacolul susținut în fața unei mulțimi formate din peste 17.000 de persoane este un incredibil show live ce reunește cele mai faimoase melodii din cariera de neegalat a lui Zimmer. Unicitatea muzicii este dublată de cea a spectacolului de lumini și de calitatea producției audio, câștigătoare de premii.

De la Piarații din Caraibe la Regele Leu sau Batman: The Dark Knight, cariera lui Zimmer s-a intersectat foarte des cu cele mai de success producții cinematografice ale unor regizori precum Ridley Scott, Michael Bay și Christopher Nolan alături de care a lucrat pentru recentul Dunkinrk. Acest concert oferă fanilor muzicii de film ocazia perfectă de a-l vedea pe compozitor în elementul lui, performând într-un spectacol total realizat la cea mai înaltă calitate.

Printre melodiile interpretate în cadrul „Hans Zimmer Live în Praga” se numără temele muzicale din: Gladiatorul, Interstellar, Codul lui DaVinci, Pirații din Caraibe, Sherlock Holmes, Trilogia The Dark Knight, Regele Leu, Rain Man, Driving Miss Daisy și multe altele.

Spectacolul este înregistrat la cea mai bună calitate audiovizuală și conține bonus, un interviu de 10 minute în care Hans Zimmer vorbește despre cum este să realizezi muzica pentru cele mai mari blockbustere de la Hollywood.

Durata spectacolului: 2 ore și 19 min

Bilete disponibile online pe Cinemagia, iabilet și la casa de bilete a cinematografului Happy Cinema din București, Focșani și Buzău.

Website: www.happycinema.ro

Exploreaza subiecte similare:

Hans Zimmer, Johnny Marr, gladiator, Interstellar, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Dunkirk

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells