Trailerul Căpitanul America 3, explicat

de Ştefan Dobroiu în 26 Nov 2015
Află ce dezvăluie trailerul despre viitorul filmelor Marvel!

Mulţi dintre fanii Universului Cinematografic Marvel spun despre Căpitanul America: Războiul civil (premiera pe 6 mai 2016) că de fapt este The Avengers 3. Trailerul lansat în cursul zilei de ieri este un argument cât se poate de bun în favoarea acestei etichete: o mare parte din supereroii Marvel îşi fac apariţia în filmul care va avea un efect cu bătaie lungă în viitorul popularei francize.

O poveste despre prietenie, loialitate, dar şi aspectul politic al activităţii supereroilor, Căpitanul America: Războiul Civil îi va arăta pe supereroi grupându-se în jurul lui Steve Rogers/Căpitanul America şi Tony Stark/Iron Man. Prieteni încă de la prima reuniune a Răzbunătorilor, cei doi supereroi interpretaţi de Chris Evans şi Robert Downey Jr. se vor trezi pe părţi diferite ale baricadei o dată cu apariţia Tratatului de la Sokovia. Dezastrul lăsat în urmă de supereroi în cele două filme The Avengers îi fac pe liderii politici ai lumii să ia măsuri pentru controlul celor dotaţi cu puteri supraumane.

Scenariştii şi regizorii Anthony Russo şi Joe Russo omagiază filmul The Incredible Hulk, întărind legăturile sale cu restul francizei: William Hurt revine în rolul generalului Ross, cel care se chinuia în 2008 să-l prindă pe verdele supererou, iar acum îi spune Căpitanului America: "Aţi acţionat cu putere nelimitată şi nicio supervizare. Lumea nu mai poate tolera acest lucru". Volumul gros cu hotărârile tratatului de la Sokovia este dovada tangibilă a îngrijorării globale cu privire la activitatea supereroilor.

Câteva cadre din trailer arată şi echipele de supereroi ce se grupează în spatele Căpitanului şi al lui Iron Man. Dar mai mult decât identitatea aghiotanţilor celor doi lideri uimeşte apariţia lui Black Panther. Trailerul ne lasă o fracţiune de secundă să-i admirăm costumul pe care regizorii l-au descris, citaţi de Cinemablend, drept "o ţesătură de vibranium, o împletitură aproape ca o armură de zale". Îl vom vedea ulterior înfruntându-l pe Bucky, iar apoi urmărit de Căpitan: se pare că Black Panther aleargă mai repede.

Cele mai spectaculoase momente ale trailerului vin la sfârşit, când se detaliază greaua hotărâre pe care trebuia să o ia Căpitanul: alegerea lui Bucky (Sebastian Stan), fostul Războinic al iernii şi vechiul său prieten din copilărie, în defavoarea lui Tony Stark. "Este prietenul meu", spune Căpitanul despre Bucky, iar Tony Stark răspunde "Şi eu am fost", arătând că în inima acestui blockbuster nu sunt efectele speciale, ci emoţia şi dezamăgirea. Lupta de la sfârşit este un excelent contrabalans fizic pentru acest schimb de replici.

Consistentul rol al lui Bucky ar putea avea bătaie lungă în viitorul francizei. Ştim deja că Sebastian Stan a semnat pentru mai multe filme, iar popularitatea personajului său l-ar putea transforma într-un punct central în următoarele producţii Marvel. Cert este că trailerul nu dezvăluie o parte dintre atuurile premierei din primăvara viitoare, ţinându-i ascunşi pe Baronul Zemo, personajul negativ, sau implicarea în poveste a noului Spider-Man (Tom Holland), de al cărui destin cinematografic se va ocupa de acum înainte Marvel şi nu studiourile Sony Pictures.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Sebastian Stan, Captain America: Civil War, The Incredible Hulk, William Hurt, Anthony Russo, Joe Russo

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nebonzau pe 26 noiembrie 2015 14:44
batman vs superman, apoi ironman vs captain america.
Ce urmeaza ? wonderwoman vs hulk ?

THE_Sorcerer pe 26 noiembrie 2015 15:32
parerea mea despre trailer:

calitate video EXECRABILA
dimensiunea MINUSCULA
si mai ales LIPSA optiunii de "full screen"

BUN VENIT IN SECOLUL 21 OAMENI BUNI, aici avem internet de mare viteza SI NU DIAL-UP-ul DE CARE VOI INCA NU A-TI TRECUT

WHATEVER !

Alex132 pe 26 noiembrie 2015 15:46
Poti sa dai full screen, boss. Ce zici matale acolo?
Alex132 pe 27 noiembrie 2015 02:41
E buton de full screen, nu inteleg de ce la voi nu apare.
xerses pe 26 noiembrie 2015 22:23
Are tot ce-i trebuie pentru a ne face o idee de film..
alin9314 pe 26 noiembrie 2015 22:32
Plin de suspans si intrebari.Cand si de ce parte v-a fi Spiderman(daca il v-om vedea desigur) sau Ant-man,care cel mai probabil v-a fi de partea capitanului(dupa faza finala din filmul Ant-man).Iar actiunea v-a fi intensa,cum a zis si sebastian stan,acesta v-a fi cel mai zdruncinator film Marvel de pana acum,si cred ca asa o sa fie. Anul 2016= anul razboaielor civile(sper doar in cinema) DC si Marvel parca au fost vorbiti.
Skynet.Zbenga pe 26 noiembrie 2015 22:56
Si tu "v-ei" ramane la fel de agramat?
VIBERS pe 30 noiembrie 2015 19:32
Touche!
cosmin742000 pe 27 noiembrie 2015 12:38
vai de capul meu sau v-ai de capul meu :)
VIBERS pe 28 noiembrie 2015 00:11
:)))))
srb_srb pe 27 noiembrie 2015 13:53
Dupa cum am mai zis, la incasari anul 2016 va fi greu de depasit
bogyvaly pe 29 noiembrie 2015 16:29
Va fi sub 2015..
alin9314 pe 30 noiembrie 2015 00:11
anul 2016,tinand cont la ce ne asteapta,si eu cred ca o sa fie nr1 in incasari cel putin pana in 2018!
alin9314 pe 30 noiembrie 2015 00:06
You got me boys ! Imi cer scuze pentru greselile gramaticale(graba a facut daune)! Sunt agramat/analfabet/vai de capul meu/retardat mintal/cu 4 clase(inclusiv gradinita....).Recunosc ,si eu am ras dupa ce am dat 'enter' la comment(din fericire pt amuzamentul tuturor no way back) Dar, am pierdut esenta titlului 'CAPTAIN AMERICA 3,EXPLICAT, despre asta tb sa fie commenturile,am raspuns doar pt a vedea parerile voastre(oamenii inteligenti ai acestei tari,si care nu fac niciodata vreo greseala gramaticala) in legatura cu mult asteptatul film. Nu sunt deranjat de atitudinea 'salvatoare' a geniului romanesc in gramatica, la adresa mea dar sunt deranjat ca nu am mai vazut nici o alta replica asupra subiectului de baza. PS: Daca vedem un om cazut , noi romanii incepem sa radem si sa-l batjocorim,in loc sa-i oferim ajutor si sfaturi! Mandria si caracterul nu se schimba niciodata. va salut pe toti cei de sus si imi cer scuze personal Cinemagiei ca am deviat de la subiect!
mihnea_aspru95 pe 1 decembrie 2015 02:23
Bravo tata! Imi place ca esti sincer, nu stiu ce p**a mea au toate "jegurile" astea care critica/judeca si iar critica, tipic unui om incult, mai ales PROST si needucat (sa se uite mai intai la el in ograda si apoi la vecinul, dar nu sa-l critice si mai bine sa il sfatuiasca). De film, ce pot sa zic este ca nu-mi prea place din prisma trailer-ului (cam slab, nu mi s-a facut "pielea de gaina", cum a fost de exemplu la Avengers: Age of Ultron Teaser Trailer, Star Wars: The Force Awakens(toate), Batman v Superman: Zorii Justitiei si sa nu uitam de Suicide Squad Comic-Con Trailer(acela a fost bestial, m-am uitat de cel putin 12 ori in acea zi in care s-a lansat).
alin9314 pe 1 decembrie 2015 19:46
mihnea_aspru95: acele persoane vor sa isi etaleze inteligenta prin cunostiinte(in cazul de fata gramaticale), sa impresioneze pe altii prin faptul ca: 'tu esti prost(adica eu cel care am gresit) si ei sunt inteligenti ', dar cunostiintele sunt limitate la toti oamenii,nu exista persoana PERFECTA!.De cate ori utilizam facebook,whatsapp..., nu gresim niciodata o cratima? sau folosim cuvinte prescurtate care nu exista in dex ?,inseamna ca 90 % din persoane sunt agramate. Eu personal si nu ma simt rusinat ,sau inferior, recunosc ca nu am foarte multa scoala,dar inveti ca se poate 'supravietui' in jungla numita Romania si fara masterate si doctorate ci cu un serviciu decent in care sa sti ca ai asigurata ziua de maine. iar Cinemagia nu impune reguli in care spun ca doar cei inteligenti au voie aici.iar cei prosti nu!.Filmele sunt o pasiune de care ma bucur zi de zi fara sa mi se ceara studii filologice. Iar in legatura cu trailerul,nici eu nu am fost 'inca' foarte incantat,nu vor sa ne dezvaluie prea mult din acest film cei de la Marvel. APP: si mie mi-a placut trailerul din Suicide Squad,mai ales atunci cand si-a facut aparitia jokerul,cred ca o sa fie o surpriza placuta filmul. Asteptari mari sunt de la Star Wars 7 si Batman vs Superman(trailerele ne arata ca vor sa bata toate recordurile :)) ). Te salut,si numai bine!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells