Trailer-ul oficial pentru noua serie I Am the Night

de Cinemagia în 4 Iul 2018
I Am the Night va avea premiera la TNT în 2019

TNT a lansat trailer-ul oficial pentru noua serie I Am The Night (intitulată inițial One Day She'll Darken). Serialul o are ca regizoare și, totodată, producătoare executivă pe Patty Jenkins (Wonder Woman, Monster), iar din distribuție fac parte Chris Pine, care este și unul dintre producătorii executivi, India Eisley, Jefferson Mays, Leland Orser, Yul Vazquez, Dylan Smith, Golden Brooks, Justin Cornwell, Jay Paulson și Connie Nielsen

I Am the Night urmărește povestea incredibilă a Faunei Hodel (Eisley), care a fost abandonată la naștere. Pe măsură ce Fauna începe să investigheze secretele trecutului său, drumul o duce pe căi sinistre care se învârt în jurul unui ginecolog de renume, doctorul George Hodel (Mays), un bărbat implicat în cele mai întunecate orgii de la Hollywood. Pine joacă rolul lui Jay Singletary, un fost angajat în Marină care a devenit între timp un reporter/paparazzo.

Sam Sheridan, autorul cărților A Fighter's Heart și The Disaster Diaries, a scris cinci dintre cele șase episoade, fiind inspirat de viața Faunei Hodel. Seria este produsă în studiourile Turner, Studio T, și îi are ca producători executivi pe pe Jenkins, Anonymous Content and Sugar23’s Michael Sugar (Cele 13 motive, Spotlight), Pine, Sheridan și Carl Franklin (House of Cards, Homeland), care este totodată și directorul a două episoade.

I Am the Night va avea premiera la TNT în 2019. Printre serialele ce vor fi lansate anul viitor la TNT se numără și Miracle Workers sau Tell Me Your Secrets.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pine, Patty Jenkins, India Eisley, Sam Sheridan, Leland Orser, Yul Vazquez, Golden Brooks, Justin Cornwell, Jay Paulson, Connie Nielsen, I Am The Night

Alte știri din cinema

Armie Hammer ar putea fi noul Batman

Noile aventuri ale Cavalerului Negru vor ajunge în cinematografe în 2021

Trailer-ul lui Frozen II a devenit cel mai vizionat din istorie din categoria filmelor de animaţie

Animaţia se lansează în cinematografele noastre pe 22 noiembrie

Ursul de Aur a fost câştigat anul acesta de pelicula Synonymes

Filmul românesc Monştri. a obţinut la Festivalului de Film de la Berlin premiul publicului

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 20:35
Am vizionat trailer-ul noii serii "I Am The Night" si mi se pare a fi un film bun si ne asteptam la acest lucru din ce in ce mai mult.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells