Trailer-ul Captain Marvel a avut 109 milioane de vizualizări în primele 24 de ore

de Cristina Grigore în 21 Sep 2018
Captain America: Civil War este în urmă - trailer-ul filmului a avut, în acelaşi interval, doar 94,7 milioane de vizualizări

Captain Marvel marchează o premieră în Universul Cinematografic Marvel - aduce pe marele ecran, în rol central, o supereroină (interpretată de Brie Larson) şi are o regizoare la cârmă, Anna Boden (îl are totuşi, alături, pe fostul său colaborator, Ryan Fleck).

Filmul este aşteptat cu nerăbdare de fani, care şi-au arătat entuziasmul prin numărul mare al vizualizărilor primului trailer al filmului, lansat la începutul acestei săptămâni. Trailer-ul a avut 109 milioane de vizualizări în 24 de ore, însă, chiar dacă este un număr impresionant, nu a reuşit să întreacă alte hit-uri Marvel, scrie ComicBookMovie.com.

Comparativ, trailer-ul Avengers: Infiniy War a strâns anul trecut 230 milioane de vizualizări în primele 24 de ore şi chiar şi al doilea trailer al filmului a atins 179 milioane de vizualizări. Primul trailer al lui Thor: Ragnarok a avut 136 milioane de vizualizări, însă Captain America: Civil War – acum pe locul cinci în topul Marvel dedicat trailerelor, după Captain Marvel - nu a reuşit să treacă de 100 de milioane (trailer-ul său a atins 94,7 milioane de vizualizări).

Aventura de sine stătătoare a eroinei, cunoscută inţial în benzile desenate drept Carol Danvers, va ajunge pe marile ecrane de la noi pe 8 martie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Anna Boden, Captain Marvel, Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Durata lui Aquaman, dezvăluită. Filmul va ţine peste două ore

Filmul se lansează la noi pe 21 decembrie

Spin-off-ul lui Fast & Furious, în impas. Universal, dat în judecată de un producător

Neal Moritz, un vechi producător al celebrei serii, cere daune de zeci de milioane de dolari

Se fac înscrieri la Școala de film a lui Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol

Cursurile din anii trecuți s-au finalizat cu producția celor trei filme de succes Love Building, Alt Love Building și Două lozuri

First Man, cu Ryan Gosling în rol central, depăşit de Venom la box office

Filmul cu Tom Hardy deține locul întâi în clasamentul nord-american pentru a doua săptămână la rând

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 21 septembrie 2018 18:51
Era de asteptat faptul ca tot ceea ce este legat de "Captain Marvel", v-a face audienta mare oricum si era si pacat cu atatea milioane si milioane de fani , dornici de un nou film.
mihnea_aspru95 pe 21 septembrie 2018 23:52
Să-și șteargă smirck-ul de pe față, Brie. N-ar trebui să fie atât bucuroasă, că n-a avut un trailer de toată frumusețea :))))
boghiu_andrei pe 22 septembrie 2018 23:03
:)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells