Trailer The Predator nerecomandat sub 15 ani. Predatorul își asmute câinii de vânătoare

de Gloria Sauciuc în 1 Sep 2018
Filmul se lansează pe 14 septembrie

 Un nou trailer The Predator a fost lansat vineri seară de către studiol 20th Century Fox, cu ratigul R, echivalentul românesc al clasificării „Nerecomandat sub 15 ani”. Trailerul conține scene sângeroase de confruntare dintre Predator și armată, dându-ne o imagine clară asupra ferocității Predatorului dar oferă și prima imagine cu câinii de vânătoare ai extraterestrului, nou introduși în franciză.

„Își urmărește prada, ca într-un joc. Și se pare că îi face plăcere asta”, spune personajul lui Sterling K. Brown. Pe de altă parte, în completarea potretului extraterestrului, personajul Oliviei Munn spune că „acesta nu este un prădător, ci practică vânatul sportiv”. Trailerul mai conține și alte mostre de umor în maniera regizorului și scenaristului Shane Black, regizor cunoscut și pentru comedii precum The Nice Guys/Super băieţi (2016) și Kiss Kiss Bang Bang/Săruturi și focuri de armă (2005).

Shane Black are o istorie personală cu seria Predator: primul său rol important a fost în 1987, în primul film Predator făcut vreodată, producție în care juca alături de Arnold Schwarzenegger, scrie syfy.com.

Brown (Black Panther), Munn (X-Men: Apocalypse) și Boyd Holbrook (Logan) conduc o distribuție alcătuită din Keegan-Michael Key (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation), Jacob Tremblay (The Book of Henry), Thomas Jane (A.X.L.), Alfie Allen (Game of Thrones), Yvonne Strahovski (The Handmaid's Tale) și Jake Busey (Agents of S.H.I.E.L.D.).

The Predator va avea premiera la Toronto Film Festival, pe 7 septembrie, iar în România se lansează pe 14 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

The Predator, Shane Black, Sterling K. Brown, Olivia Munn, Keegan-Michael Key, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey, Alfie Allen, predator

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 1 septembrie 2018 18:32
Trailer-ul noii realizari "The Predator" nu mi se pare chiar atat de iesit din comun, dar filmul pare destul de incitant si atractiv in cele din urma.
Costirik pe 1 septembrie 2018 20:24
Nu inteleg tot acest entuziasm. Toti iubim Predatorii, dar filmul e destul de evident ca o sa fie mediocru.
boghiu_andrei pe 1 septembrie 2018 21:09
Corect
mihnea_aspru95 pe 2 septembrie 2018 16:59
Prostie mare ultimul trailer, cu o melodie de gangsta' $hit. CGI pe Predatori, de râsul curcilor. Să vedem filmu', totuși.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells