Trailer The Avengers: Age of Ultron

de Ştefan Dobroiu în 23 Oct 2014
Ultron declară război umanităţii în blockbusterul aşteptat în mai 2015

După ce primul trailer al lui The Avengers: Age of Ultron a fost postat online fără acordul producătorilor, studiourile Marvel au avut nevoie doar de câteva ore pentru a-şi reveni şi lansa trailerul oficial. Pe Twitter, Marvel a avut şi o reacţie foarte gustată de fani, acuzând Hydra, cunoscuta organizaţie nazistă din cele două filme Căpitanul America şi din serialul Agents of SHIELD, de postarea trailerulu fără acordul studiourilor. "Dammit, Hydra" este mesajul postat pe contul de Twitter al Marvel.

Foarte discutat până acum, îl vedem pe Ultron în toată splendoarea, dar îi întrezărim şi pe Quicksilver şi Scarlet Witch, cele două personaje nou introduse în povestea Răzbunătorilor. Este clar că aceştia au parte de o provocare căreia nu prea ştiu cum să-i facă faţă, iar un anumit cadru din trailer arată grupul supereroic debusolat de rezultatele bătăliei cu aproape invincibilul Ultron.

Fără să i se dezvăluie (deocamdată) originea, Ultron declară război rasei umane, acuzând oamenii că "nu vor să se schimbe". Din dezvăluirile regizorului şi scenaristului Joss Whedon, ştim deja că robotul începe o distrugătoare ofensivă împotriva umanităţii, considerând-o o plagă pe Terra. Trailerul promite o mulţime de secvenţe de acţiune şi sugerează că membrii echipei Răzbunătorilor vor fi, rând pe rând, singuri în faţa atacurilor lui Ultron sau că se vor întoarce unii împotriva altora. Putem vedea şi armura Hulkbuster, singura în stare să-i ţină piept dezlănţuitului Hulk.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers: Age of Ultron, Joss Whedon

Alte știri din cinema

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Noi imagini din Moarte pe Nil. Templul de la Abu Simbel, recreat

Filmul va ajunge în săli pe 23 octombrie

Iată cum ar fi trebuit să arate, de fapt, Ultron, unul din villainii memorabili din seria Avengers

Viziunea regizorului Joss Wheedon nu a fost aprobată

Reacții la Tenet: un film de spionaj ca un cub Rubik

Sarcina protagonistului este de a investiga, și posibil de a influența, diverse arme și instrumente de luptă „inversate”, care se întorc din timp și spațiu, animate de o tehnologie necunoscută dintr-un viitor tenebros

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 23 octombrie 2014 16:24
ori scutul capitanului amarica nu e la fel de dur ca in benzile desenate, ori ultron e destul de puternic sa-l indoaie; zic asta pentru ca singurele personaje care i-au distrus scutul sunt cele cu puteri cosmice (gen thanos, loki etc.)
Cristian-Marius-Matei pe 23 octombrie 2014 17:17
Scutul lui Captain America nu e indestructibil, el doar absoarbe socurile, energiile,vibratile iar materialul din care e facut (vibraniumul) nu rezista la puterile cosmice
radurex25 pe 24 octombrie 2014 19:39
@Bayard, e adamantium.
raulpop pe 23 octombrie 2014 21:28
Din trailer pare că o să iasă un film tare bun. Pe lângă efectele speciale și toate cele, povestea cred că o să fie interesantă.
jenncii_jenncii pe 23 octombrie 2014 21:50
Ultron e bestial,publicul isi va intoarce atentia spre ultron, la fel ca si in Thor 1 cu Loky.
alin9314 pe 24 octombrie 2014 18:24
da asa este, ca si in cazul Avengers 1 unde tot loki a fost antagonistul, pt unele persoane nu doar adunatura de supereroi este interesanta. cea ce va face acest film in 2015, va exploda in topuri, va fi cu siguranta cel mai profitabil film al anului si eu cred ca va intra pe podiumul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie.
Bayard pe 24 octombrie 2014 12:08
Foarte bun trailerul si e posibil ca Marvel sa aiba primul villain cu adevarat reusit si amenintator.
radurex25 pe 24 octombrie 2014 19:43
watch "Next Avengers: Heroes of tomorow"; thank me later.
jenncii_jenncii pe 25 octombrie 2014 18:23
Si pe Loky il putem lua ca pe un villain reusit si amenintator! Ca s-a vazut ca n-a murit nici in Thor 2 deci va reveni ori in Avangers 3 ori in Thor 3.
george_vintan pe 26 octombrie 2014 13:42
Epic

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells