Trailer Siberia, thrillerul cu Ana Ularu și Keanu Reves protagoniști

de Cinemagia în 28 Iun 2018
Scena din clipul-teaser lansat ieri este momentul în care Katya, personajul Anei Ularu, începe să bănuiască faptul că Lucas (Reeves) are probleme în afacerea cu diamante pentru care a venit în Siberia

Ana Ularu și Keanu Reeves interpretează personajele principale din Siberia, thrillerul despre un comerciant american de diamante (Reeves) și femeia pe care o iubește (Ularu), prinși în jocul mortal dintre un cumpărător de diamante și serviciul federal de informații, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Producția canadiano-americană-germană regizată de Matthew Ross va avea premiera internațională în 13 iulie, la New York.

SIBERIA Theatrical Trailer - a film by Matthew Ross from LolaFilm on Vimeo.

Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul și meșteșugul ei, în sine – este o actriță cu foarte multă experiență. (Keanu Reeves despre Ana Ularu)....

Siberia îl urmărește pe Lucas (Keanu Reeves), un comerciant american de diamante care călătorește la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbușească, iar Lucas pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil.

Aici se îndrăgostește brusc de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pasiunea și iubirea dintre ei devin din ce în ce mai intense, pe măsură ce lucrurile din lumea înșelătoare a comerțului cu diamante se complică. Lucas și Katya caută cu disperare o cale de scăpare dintr-o lume fără ieșire.    

SIBERIA - Clip 1: "Squinting" - Keanu Reeves & Ana Ularu from LolaFilm on Vimeo.

Exploreaza subiecte similare:

Ana Ularu, Keanu Reeves, Matthew Ross, Siberia 

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells