Trailer nou: 22 Jump Street

de Ştefan Dobroiu în 20 Feb 2014
Noi situaţii amuzante din comedia aşteptată la începutul lui iulie

Noi am spus că este ultimul trailer 22 Jump Street la care ne uităm. Fără să dezvăluie prea multe despre intriga sequelului cu premiera programată pe 4 iulie, trailerul de mai jos se înscrie într-un trend supărător de la Hollywood: pentru a ajunge la un public cât mai numeros, echipele de promovare ale filmelor lansează nenumărate trailere, clipuri şi featurettes care spun prea multe despre acţiune.

Poţi privi fără teamă noul trailer al lui 22 Jump Street, pentru că montajul foarte alert garantează că vom uita mare parte din faze până la premieră.

Iată sinopsisul filmului: "După ce au terminat cu problemele din liceu, poliţiştii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) înfruntă acum provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele distribuţiei de droguri printre studenţi. Eroii vor avea parte de provocări încă şi mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frăţiile studenţeşti, vânând în acelaşi timp indicii pentru a-şi duce la misiunea la bun sfârşit. Dave Franco revine în distribuţie, iar pe afişul filmului apare şi Brad Pitt."

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Jonah Hill, 22 Jump Street

Alte știri din cinema

Mălaimare, cel mai de succes operator român de la Hollywood

Mihai Mălaimare Jr., directorul de imagine care a filmat alături de Paul Thomas Anderson (The Master) și de Francis Ford Coppola (Youth Without Youth, Tetro) a fost invitat în prestigiosul ASC (American Society of Cinematographers / Societatea Americană a Directorilor de imagine)

Nicholas Braun vorbește despre ultimul sezon Succession

„Greg se simte foarte șmecher la începutul acestui sezon”

Air, povestea legendarului brand Air Jordan, din 5 aprilie în cinematografe

Michael Jordan a fost implicat în mod direct în producția peliculei

Interviu cu Yves Bigot, directorul TV5MONDE, despre lansarea în România a platformei gratuite de streaming TV5MONDEplus

„E gratuită, e valabilă peste tot în lume și puteți descărca aplicația de pe internet. Are 7000 de ore de conținut francez, belgian, elvețian, canadian și african. Filme, seriale, documentare, reviste, știri etc.”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 20 februarie 2014 14:32
Ultima faza din trailer e tare de tot:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells