Trailer Homeland: sezonul patru începe în octombrie

de Ştefan Dobroiu în 21 Iul 2014
Carrie (Claire Danes) o ia de la capăt în noul sezon al serialului Showtime

În ciuda unei surprize de proporţii de la finalul celui de-al treilea sezon, apreciatul serial Showtime Homeland o ia de la capăt la începutul lunii octombrie, cu agenta Carrie Mathison (Claire Danes) din nou în centrul atenţiei. De această dată acţiune se mută din Statele Unite în Pakistan şi Afganistan, unde Carrie trebuie să dejoace planurile unor noi terorişti, investigând planuri de atac asupra Statelor Unite.

Iată mai jos trailerul noului sezon, în care îl putem vedea şi pe Suraj Sharma, protagonistul din succesul de casă şi critică Viaţa lui Pi, în rolul unui student la medicină a cărui cale se întretaie cu cea a lui Carrie. Mandy Patinkin şi Rupert Friend îşi reiau rolurile din sezoanele anterioare, iar printre noile achiziţii se mai numără Corey Stoll, protagonistul serialului The Strain (detalii AICI).

Marea întrebare la care va răspunde primul episod al noului sezon, programat pentru 5 octombrie, este dacă Homeland are vreo şansă să mai convingă după răsturnarea de situaţii de la finalul sezonului trecut. Nu este prima oară când serialul găseşte o cale de rearanjare interesantă a pieselor de pe tabla de şah, dar trailerul de mai jos nu dezvăluie nimic despre un eventual as strecurat în mâneca scenariştilor.

Cum ţi se pare trailerul? Crezi că Homeland se poate reinventa convingător după finalul sezonului trei?

Exploreaza subiecte similare:

Claire Danes, Suraj Sharma, Mandy Patinkin, Corey Stoll, The Strain, Homeland

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells