Trailer bântuitor și galerie impresionantă de imagini din Urzeala Tronurilor, sezonul 6

de Gloria Sauciuc în 14 Feb 2016
Sansa (Sophie Turner) și Theon (Alfie Allen) purced la drum prin ținuturi înzăpezite, după ce au scăpat întregi de clanul Bolton la Winterfell

La doar câteva luni înainte de începerea sezonului șase, iată câteva noi imagini din Urzeala Tronurilor, plus un teaser bântuitor. În galerie nu e nici urmă de Ian McShane, de Richard E. Grant și de asemenea, nu știm nimic despre soarta lui Jon Snow (Kit Harington), cel care fusese ultima dată văzut stând întins în propriul său sânge.

În schimb, îl vedem pe Max von Sydow și aflăm mai multe despre situația Aryei Stark (Maisie Williams). Pe Bran (Isaac Hempstead-Wright), cel pe care nu l-am văzut din Sezonul 4, îl putem vedea alături de Corbul-cu-trei-ochi. Bran, inițial infirm, stă acum în picioare. Arya, care l-a supărat pe Zeul cu multe fețe, a devenit o cerșetoare oarbă. Sansa (Sophie Turner) și Theon (Alfie Allen) purced la drum prin ținuturi înzăpezite, după ce au scăpat întregi de clanul Bolton la Winterfell. Se pare că Sansa este însărcinată cu copilul lui Ramsay Bolton. În galerie o mai vedem pe Gwendoline Christie în rolul Brienne din Tarth. Myrcella zace fără suflare după ce a fost otrăvită... Mama dragonilor e ostatică.

Acum, iată câteva lucruri extra - am aflat data premierei și am primit duminică seară trailerul. Știrile vin pe canalul contului oficial de Twitter al serialului, acolo unde s-a anunțat că trailerul se va lansa duminică, pe HBO, chiar înainte de serialul Vinyl (difuzat în România la ora 4 dimineața pe HBO, reluat de la ora 20).

Cu o secvență din lăcașul Zeului cu multe fețe, trailerul pare să conțină o prevestire. A ce?  Chipurile personajelor care au pierit în sezoanele anterioare la un loc cu ale celor despre care știm că încă sunt în viață.

HBO are o reputație de a stârni controverse printre fani, și se pare că se întâmplă la fel legat de o posibilă „înviere a personajelor”, care este posibil să apară în sezonul 6. Sezonul 6 are premiera pe HBO pe 24 aprilie 2016 în Statele Unite, și peste încă o zi în Europa.

Exploreaza subiecte similare:

Maisie Williams, Sophie Turner, Alfie Allen, Gwendoline Christie

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 15 februarie 2016 12:41
Sa ii dea Dumnezeu sanatate lui George R.R. Martin sa reuseasca sa finalizeze povestea...
Han_Solo pe 15 februarie 2016 14:07
Sper sa nu mearga cu povestea in care Sanse sa fie insarcinata cu copilul lui Ramsey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells