Tragedie la filmările lui Deadpool 2. Un cascador și-a pierdut viața

de Cristina Grigore în 15 Aug 2017
Joi „SJ” Harris a fost prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite

Un accident petrecut la filmările din Vancouver, Canada, ale lui Deadpool 2 a umbrit producția comediei Marvel de acțiune. Potrivit TheHollywoodReporter.com, în cursul zilei de ieri cascadoarea Joi „SJ” Harris, care executa o scenă a personajului Domino (Zazie Beetz) a pierdut controlul motocicletei – pe o suprafaţă alunecoasă – şi a fost proiectată în geamul unei clădiri.

Grav rănită, Harris a fost asistată timp de 45 de minute de către paramedici la locul accidentului, apoi a fost transportată la spital fără a pune în funcţiune sirenele. A decedat însă, la scurtă vreme. Protagonistul lui Deadpool, Ryan Reynolds, a publicat online un mesaj în care îşi exprima părerea de rău în legătură cu fatalul incident.

„Suntem profund mâhniţi, şocaţi şi copleşiţi… însă recunoaştem că nimic nu se poate apropia măcar de tristeţea şi durerea inexplicabilă pe care o simte acum familia şi cei apropiaţi. Suntem alături de ei…”, a scris actorul.

Pe site-ul său web, Joi „SJ” Harris apare ca prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite.

Un alt incident nefericit ce a implicat un cascador a avut loc în luna iulie, pe platourile de filmare ale lui The Walking Dead. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la 10 metri. 

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool 2, Ryan Reynolds, Zazie Beetz

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells