Toy Story 4 este al cincilea film Disney ce a trecut anul acesta de un miliard de dolari

de Cristina Grigore în 16 Aug 2019
Sequel-ul este aproape de încasările remake-ului live action Aladdin; relansarea lui The Lion King are însă un avans considerabil

Dominația la box office a Disney atinge noi culmi. Animația Toy Story 4 a devenit al cincilea film lansat de companie în acest an ce a trecut pragul miliardului de dolari.

Disney devine astfel primul studio ce se poate lăuda cu un astfel de nivel al succesului la box office, venit din partea a cinci producții diferite, într-un an.  

Toy Story 4 s-a lansat în luna iunie și a intrat recent în clubul miliardarilor (cu 1.001 miliarde de dolari, potrivit boxofficemojo.com). Celelalte patru producții Disney din acest top sunt - în ordinea încasărilor – Aladdin, cu 1,035 miliarde de dolari, Captain Marvel, cu 1,128 miliarde, The Lion King, cu 1,346 miliarde și Avengers: Endgame, cu 2,795 miliarde de dolari.

Producția de familie cu vocile lui Tom Hanks și Tim Allen a fost extrem de bine primită și de critici. A încasat 238 milioane de dolari numai la debutul internațional și a depășit cifrele lansării lui Incredibles 2 din 2018, de 235,8 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Toy Story 4, Aladdin, Captain Marvel, The Lion King, Avengers: Endgame, Tim Allen, Tom Hanks, Incredibles 2

Alte știri din cinema

Babyteeth: Prima iubire câștigă Trofeul Transilvania la TIFF 2020

Iată toate filmele din palmaresul ediţiei a 19-a a festivalului

Filmările pentru Gone Girl s-au oprit 4 zile pentru că Ben Affleck a refuzat să poarte o șapcă

Potrivit dezvăluirilor făcute de regizorul David Fincher, Affleck a refuzat să poarte o șapcă a echipei de baseball New York Yankees în timpul unei scene pentru că este fan înfocat al echipei Boston Red Sox.

Cum a ajuns Charlie Sheen să joace în Platoon: Rolul era pentru Keanu Reeves

Oliver Stone dezvăluie că producătorii doreau în distribuție un tânăr promițător, Keanu Reeves. După refuzul acestuia, următoarea opțiune a fost Charlie Sheen.

Cele mai bune 11 filme horror, în opinia lui Martin Scorsese

Martin Scorsese, un nume de referință al cinematografiei, a realizat la un moment dat lista filmelor sale horror favorite.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells