Totul despre Toy Boy, cel mai popular serial Netflix din România al momentului

de Gloria Sauciuc în 18 Mar 2020
Comparat cu Fifty Shades of Grey și cu Magic Mike

Netflix a lansat o nouă secțiune pe platforma sa de streaming, cea a topurilor, care arătă preferințele spectatorilor din fiecare țară în materie de filme și seriale. În România, cel mai popular serial al momentului este, conform clasamentului, noua producție spaniolă Toy Boy.

Toy Boy urmărește un personaj pornit să se răzbune împotriva cercurilor de oameni foarte bogați care, se pare, i-au înscenat o crimă. Și, în timp ce el luptă să rezolve misterul, cu ajutorul tinerei avocate Triana (María Pedraza din Elita și La casa de papel), musculoșii lui prieteni devin o echipă de stripperi puși să facă bani.

Serialul e destul de naiv pe partea de intrigă polițienească, rămânând din el doar plăcerea vinovată de a îi urmări pe frumoșii stripperi executându-și numerele de dans. Hugo găsește - ca pocnind din degete - dovezi ascunse în cazul său, lucrând pe cont propriu, iar tânăra avocată neexperimentată ajunge cât ai clipi la concluzii importante pentru dezlegarea cazului. Pentru că partea procedurală este cu atâta dezinteres tratată de scenariști și pentru că petrecem majoritatea timpului cu Hugo și cu tânăra lui avocată Triana, telespectatorul va ajunge să nu aibă alte așteptări de la femeie decât să își scoate ochelarii, ca să vedem cât e de sexy și să precipităm momentul în care ea și Hugo vor sări unul în brațele celuilalt.

Actorul spaniol veteran Pedro Casablanc își asuma rolul Inspectorului Zapata, un polițist scos parcă dintr-un film polițist al anilor 1980, corupt, ale cărui motivații nu sunt clare, fiind - cel puțin în prima parte a serialului - o caricatură de polițist veros. Scenele amoroase (nerecomandate sub 15 ani), fără nuditate totuși, cluburi BDSM pe care le frecventează Macarena, trupuri frumoase pe plajele însorite, toate aduc un soi de atractivitate serialului.

Jesús Mosquera joacă rolul lui Hugo, un bărbat-stripper acuzat pe nedrept că a decapitat un bărbat bogat - iar vina cade pe el numai pentru că avea o relație cu soția victimei, Macarena. Hugo chiar este îndrăgostit de Macarena, cu vreo 20 de ani mai în vârstă, în timp ce ea doar se distrează. De asemenea, ea face parte din familia Medina, comparată cu familia Kennedy, pentru a vă da o idee care sunt cercurile în care se învârte Hugo. Atunci când - după 7 ani de închisoare - este eliberat condiționat, Hugo caută să găsească vinovatul și poate să se răzbune pe fosta amantă, cea care poate sau nu să fi pus la cale întreaga crima. Pentru a-și plăti facturile, însă, Hugo face din nou echipă cu vechii lui prieteni, The Toy Boys. 

Publicația Decider scrie despre serial că „întreaga decizie a curții de a anula condamnarea inițială a lui Hugo are loc între scene, iar filmul sare din momentul în care bărbatul închis se consultă cu avocata sa până la scena în care cei doi își freacă satisfăcuți mâinile: `Wow, a mers bine!` Scena este ridicolă, cu sau fără intenție (e greu de spus dacă autorii serialului au dorit gluma)”.  Publicația Heavenofhorror.com cataloghează serialul ca fiind un „Magic Mike ce se întâlnește cu crima”. „Un alt film care merită menționat atunci când comparăm Toy Boy cu titluri mai cunoscute este Fifty Shades of Grey”.

Exploreaza subiecte similare:

María Pedraza, Pedro Casablanc, Fifty Shades of Grey, Magic Mike, Toy Boy, Jesús Mosquera, Élite , La casa de papel 

Alte știri din cinema

The Rock explică de ce Disney a amânat Jungle Cruise pentru un an întreg

Jungle Cruise este inspirat din parcurile de distracții Disney, în care o bărcuță transportă mai mulți exploratori printr-o junglă plină de animale și reptile primejdioase

Domhnall Gleeson (miniseria Run), despre a lăsa totul pentru prima iubire: „Nu aș avea curajul să fac asta”

Dincolo de tensiunea erotică între protagoniștii din Run, miniseria mai are un as în mânecă - trecutul celor doi vine din urmă, o tensiune planează permanent asupra personajelor

160 de cineaști români cer revizuirea măsurilor luate de CNC pe timp de criză și soluții de salvare a industriei

Amânarea termenelor pentru încheierea contractelor de creditare și lipsa unor măsuri pentru a contracara efectele devastatoare ale carantinei provocată de coronavirus, invocate de cineaști

Reîntoarcerea la Outlander. De ce îl recomandăm în izolare

Şase motive pentru care serialul Starz ţi-ar putea distrage atenţia în vremea pandemiei

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells