Tot ce ştim despre Lost in Space

de Gloria Sauciuc în 10 Apr 2018
Serialul SF „Pierduți în spațiu” va avea premiera pe platforma Netflix pe 13 aprilie 2018

Lost in Space/Pierduți în spațiu va putea fi văzut luna aceasta pe Netflix. Serialul SF este un remake al hit-ului semnat Irwin Allen care s-a încheiat în 1968 după doar trei sezoane şi va spune încă o dată povestea familiei Robinson, care luptă împotriva sorţii lor pentru a supravieţui într-un inospitalier tărâm intergalactic.

Creatorii serialului - Matt Sazama şi Burk Sharpless, alături de Zack Estrin ca şi producător al serialului - vor livra publicului, pentru început, 10 episoade. Scopul lor este să readucă în atenţie un clasic care poate fi urmărit de întreaga familie. Şi dacă aţi rata originalul, iată ce trebuie să ştiţi despre noul serial din 2018.

Plasat peste 30 de ani, în viitor, colonizarea spaţiului a devenit o realitate iar familia Robinson este una dintre cele alese să îşi construiască o nouă viaţă într-o lume mai bună. Într-o misiune specializată, de a pune bazele unei noi colonii spațiale, familia Robinson deviază brusc de la traseu și aterizează forțat pe o planetă necunoscută. Pericolul îi pândește la tot pasul. Ei trebuie să facă noi alianţe şi să colaboreze pentru a putea supravieţui într-un mediu ostil, la ani lumină de ţinta lor iniţială. Însă ei nu sunt singuri. Chiar atunci când familia Robinson încearcă să se adapteze la viaţa pe o planetă nouă, lor li se alătură doi străini: vicleana Dr. Smith şi dubiosul Don West. Ca să nu mai pomenim de noul prieten al lui Will, fiul familiei, anume un robot extraterestru cu sentimente.

În calitate de mamă a familiei, Maureen (Molly Parker din House of Cards) este inginer aerospaţial cu o minte strălucită şi un instinct matern puternic. Tatăl, John Robinson, e înzestrat cu o autoritate naturală. Celor doi soţi li se adaugă cei trei copii. Parker Posey şi Ignacio Serricchio completează distribuţia, jucând rolurile lui Dr. Smith şi Don West.

În afara personajelor umane, veţi vedea roboţii "Clasa M-3, Model B9, General Utility Non-Theorising Environmental Robot", sau pe scurt Robotul, proiectat de către Robert Kinoshita. Însă veţi vedea o perspectivă contemporană, pentru că noul robot e cum n-a mai fost: culoarea feţei i se schimbă de la albastru la roşu.

Exploreaza subiecte similare:

Lost in Space, Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless, Molly Parker, Parker Posey, John Robinson

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 10 aprilie 2018 11:59
Se anunta un serial interesant.
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 09:26
Mi-aduc aminte de vizionarea unui film cu acest nume, „Pierduți în spațiu”; foartebun asa ca un remake al acestuia, m-ar incanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells