Top 2019. Cele mai populare filme și seriale Netflix

de Gloria Sauciuc în 3 Ian 2020
73 de milioane de familii au urmărit Murder Mystery, comedia cu Jennifer Aniston și Adam Sandler

Netflix a dat publicității lista cu cele mai populare seriale ale sale și cu filmele originale pe 2019, iar producția Murder Mystery cu Jennifer Aniston și Adam Sandler s-a situat pe locul 1.

Netflix a oferit următorul criteriu pentru clasament: numărul persoanelor care au urmărit cel puțin două minute din conținut, în primele 28 de zile de la premieră.

În 2019, Netflix a indicat că 73 de milioane de familii au urmărit Murder Mystery, referindu-se la cei care au urmărit mai mult de 70% din film în primele lui patru săptămâni de la debutul pe platforma de streaming. Pe Rotten Tomatoes filmul are un scor slab, însă, de doar 45% cronici pozitive.

În decembrie 2019, Netflix declara că The Irishman a strâns 26,4 milioane de familii care au urmărit până acum peste 70% din filmul de peste trei ore jumătate.

Prin comparație, compania de măsurare a audienței Nielsen Media Research relatează că The Irishman, în primele cinci zile de rulare, a avut per minut un public mediu de aproape 13,2 milioane de spectatori. Scorul pe Rotten Tomatoes a fost pozitiv, de 96% pentru acest film al lui Martin Scorsese.

Alte seriale și filme TV populare pe Netflix în 2019 au fost Stranger Things 3, filmul 6 Underground și serialul TV mai recent The Witcher, plus The Umbrella Academy.

Iată clasamentul popularității pe decembrie și ianuarie pentru seriale:

Exploreaza subiecte similare:

Murder Mystery, The Umbrella Academy, Stranger Things, The Irishman, 6 Underground, The Witcher 

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells