TOP 10. Care sunt filmele originale Netflix cu cele mai multe vizionări

de Georgiana Dorobanțu în 20 Iul 2020
În ultima perioadă, Netflix a devenit mai puțin secretos cu privire la cine și ce urmărește din lista de filme. În prezent, dacă ești logat, poți vedea un top cu cele mai populare filme.

Cu toate acestea, deși a băgat miliarde de dolari în colecția de filme originale, Netflix nu a dezvăluit niciodată până acum care dintre filmele sale este cel mai mare succes. Cifrele publicate recent arată că abonații Netflix iubesc thrillerele, potrivit refinery29.com.

Pe primul loc în lista celor mai vizionate filme originale Netflix se află Extraction, cu 99 de milioane de vizualizări. Thrillerul de acțiune a avut premiera în aprilie 2020.

Bird Box, thrillerul post-apocaliptic cu Sandra Bullock și Sarah Paulson, lansat în 2018, se află pe locul doi, cu 89 de milioane de vizualizări.

Locurile trei și patru sunt ocupate tot de thrillere. Spenser Confidential, lansat anul acesta și avându-l pe Mark Wahlberg în rol principal, a acumulat 85 de milioane de vizionări. Pe locul patru se află filmul 6 Underground - cu Ryan Reynolds, Mélanie Laurent și Ben Hardy - care a fost lansat anul trecut și are 83 de milioane de vizionări.

Murder Mystery, care a marcat reuniunea Jennifer Aniston-Adam Sandler, este cea mai populară comedie și al cincilea cel mai vizionat film original Netflix, având 83 de milioane de vizualizări.

Deși Netflix s-a străduit în ultimii ani să readucă în prim-plan comediile romantice, doar două dintre comediile sale au ajuns în top 10: The Wrong Missy cu David Spade și Lauren Lapkus, care nu este tocmai un film bun, și The Perfect Date, cu Noah Centineo.

Iar faptul că a cheltuit 105 milioane de dolari pentru producția The Irishman al lui Martin Scorsese se pare că a meritat, pentru că de la lansarea de anul trecut și până în prezent filmul a acumulat 64 de milioane de vizualizări.

Iată topul celor mai vizualizate filme originale Netflix:

1. Extraction – 99 milioane de vizionări

2. Bird Box – 89 milioane de vizionări

3. Spenser Confidential – 85 milioane de vizionări

4. 6 Underground – 83 milioane de vizionări

5. Murder Mystery – 83 milioane de vizionări

6. The Irishman – 64 milioane de vizionări

7. Triple Frontier – 63 milioane de vizionări

8. The Wrong Missy – 59 milioane de vizionări

9. The Platform – 56 milioane de vizionări

10. The Perfect Date – 55 milioane de vizionări

Exploreaza subiecte similare:

Bird Box, Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Ben Hardy, Extraction, Spenser Confidential, Sarah Paulson, Mark Wahlberg, The Irishman, Martin Scorsese, The Perfect Date, Noah Centineo, The Wrong Missy, David Spade, Lauren Lapkus

Alte știri din cinema

Filmarile la Killers of the Flower Moon, proiectul lui Scorsese cu DiCaprio si De Niro, vor începe anul viitor

Pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap lui Scorsese. Regizorul va începe să lucreze la această producție în luna februarie.

Filmul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Îl urmărește în fiecare an de Crăciun, împreună cu nepoții

Un actor englez a dezvăluit că Regina Elisabeta a Marii Britanii are un film favorit pe care îl vede în fiecare an de Crăciun împreună cu nepoții.

Așteptarea se apropie de sfârșit: Tenet va fi lansat pe 26 august

După trei amânări provocate de pandemia de COVID-19, studiourile Warner Bros. au stabilit data lansării mult așteptatului lungmetraj semnat de Christopher Nolan.

Babyteeth: Prima iubire câștigă Trofeul Transilvania la TIFF 2020

Iată toate filmele din palmaresul ediţiei a 19-a a festivalului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells