Tomorrowland detronează Pitch Perfect 2. Iată cum arată box office-ul nord-american

de Cristina Grigore în 25 Mai 2015
Filmul cu George Clooney şi Hugh Laurie a obţinut încasări de 32,1 milioane de dolari

Pitch Perfect 2, comedia muzicală cu mare succes pe teritoriul nord-american, a cedat în acest sfârşit de săptămână - marcat în SUA de Ziua Eroilor - prima poziţie la box office în faţa peliculei de aventură şi mister, Tomorrowland. Filmul, ce îi are în distribuţie pe George Clooney şi Hugh Laurie, a obţinut încasări de 32,1 milioane de dolari.

Filmul are însă de recuperat un buget de producţie de 170 de milioane, spre deosebire de Pitch Perfect 2, ce a trecut de mult de cele 29 de milioane necesare pentru realizarea sa. Trecut pe locul doi în clasament (cu încasări de 30,3 milioane de dolari în acest week-end, potrivit Deadline.com), Pitch Perfect a ajuns la 135,3 milioane de dolari, internaţional.

Mad Max: Fury Road a trecut pe locul trei, cu 23,8 milioane de dolari obţinuţi în cel de-al doilea week-end de la lansare, în vreme ce noul Poltergeist a intrat în top pe locul patru, cu 23 milioane de dolari încasări. Pe cinci a coborât Avengers: Age of Ultron (20,8 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Tomorrowland, Pitch Perfect 2, Mad Max: Fury Road, poltergeist, The Avengers: Age of Ultron

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells